Renault Fluence “vites Kutusunu Kontrol Ediniz” Hatası

Renault Fluence “vites Kutusunu Kontrol Ediniz” Hatası
08 Haziran 2024 18:48

2012 Model Renault Fluence Extreme Edition paket 1.5 dCi otomatik vites aracımı ikinci el olarak satın aldım. Aracımda ara sıra 'Vites kutusunu kontrol ettiriniz' uyarısı beliriyor. Birçok ustaya danıştım; kimisi akü, kimisi elektrik, kimisi beyin, kimisi şanzıman dedi. Beyini değiştirmeyi düşündüm ancak garanti verilmedi. Elektrik ve aküyü kontrol ettirdim, herhangi bir sorun çıkmadı. Şu anda sıfır dCi beyin için 55 bin tl civarında bir fiyat isteniyor. İnternette, Renault Fluence ve Megane kullanıcılarının benzer sorunları yaşadığını gördüm. Bu durumun, özellikle Fluence ve Megane modellerinde kronik bir sorunmuş. Müşteri memnuniyeti adına bu araçların neden geri çağrılmadığını merak ediyorum. Renault markasını severek ve güvenerek kullanmaya devam etmek istiyorum. Diğer tüm özellikleriyle memnun olduğum Renault Fluence aracımın bu sorununun çözülmesini umuyorum ve Renault gibi büyük bir markanın yardımını bekliyorum.

10 Haziran 2024 08:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Çetin
Çetin

İyi aksamar ustam bende de aynı hata veriyor 80 bin diyor o ustama nasıl ulaşabiliriz yardımcı olur musunuz

Necmettin
Necmettin

Bende de aynı araç var aynı arızayı veriyordu. Zamanla araç gaz yememeye başladı. Vites değişimi yapmıyordu. Geri vitese geçmemeye başladı. Her usta ayrı bir arızadan bahsedip 70-80 gibi yüklü paralar istedi. Ben İstanbul İkitelli'de bir ustaya 15000 TL'ye ikinci el beyin taktırdım. Hiçbir sorun kalmadı.

Ramazan
Ramazan

Selamün aleyküm tamircinin telefon nu yazabilirmisin

Renault 2012 Fluence Vites Kutusunu Kontrol Ettiriniz

Saygı
15 Eylül 2023 15:41
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Fluence EDC Şanzıman

Oğuzhan