Caner sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2023 20:57

Renault Megane 2013 sporttourer otomatik vites aracım var ve sürekli vites kutusunu kontrol ettirin arızası, yokuş kalkış hatası, esc kontrol ettirin uyarısı veriyor. Şikayetlere bakınca bu durum kesinlikle kronik bir sorun olduğunu görüyorum. Bu sorun çığ gibi büyümeden ve yayılmadan Renault Mais 'in durumu daha fazla mağdur etmeden çözmesi gerekiyor. Her geçen gün bu sorun dilden dile yayılıyor. EDC şanzıman araçlarınızın satılması bıçak gibi kesilebilir. Bunu her yerde söyleyip dillendireceğim. Youtuberlar bu konuyu yaymalı. İnsanlar çok ciddi mağdur oluyor. Çözümünü Renault Mais'ten talep ediyorum.

16 Ağustos 2023 08:30 (Şikayetten 11 saat sonra)
19 Ağustos 2023 10:57

Konuyla ilgili herhangi bir dönüş olmadı.

24 Haziran 11:13

Bu şikayeti yaşayanlar aşağıdakileri uygulayabilir. ✅ Renault’un önerdiği yol haritası: Aşama Yapılması gereken 1. Akü voltajı ve durumu kontrol edilmeli. Gerekirse orijinal veya yeterli kapasitede akü kullanılmalı forum.donanimhaber.com +1 atco.com.tr +1 . 2. Şanzıman yağı seviyesi/güncelliği ile mekanik bağlantılar kontrol edilmeli. 3. Araçtaki EDC yazılımı güncellenmeli. Renault zaman zaman güncellemeler yayınlıyor. 4. Tcu bağlantıları temizlenip yeniden takılmalı. Bu, bazen beyin değiştirmekten daha etkili olabiliyor. 5. Sorun devam ederse, daha ileri arıza testi veya beyin değiştirme yoluna gidilebilir.

Adem

2012 Fluence aracım aynı hataları veriyor. Seyahat ederken yollarda kaldık petrollerde 4 aylık çocuğum ve ailemle kaldık. Sürekli hata veriyor araba elimde kalacak diye korkuyorum yok mu bunun çözümü

Davut sonuçtan hiç memnun değil

Megane 3 GT Line Vites Sorunları Ve Kronik Arızalar

Davut
23 Ocak 11:54
Megane 3 GT Line Vites Sorunları Ve Kronik Arızalar
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane'da Kronik Ses Problemi Ve Servis İlgisizliği

18 Ekim 13:02