19 Nisan 2024 08:22

Renault Clio 4 2013 icon otomatik aracımın sürekli esc ve yokuş kalkış desteği hatası veriyor. Aracımın bakımları yapılmasına rağmen sürekli bu hataları alıyorum ve yolda kalıyorum. Artık çok sıkıldım sürekli sanayi ye gidiyorum. Bu konun çözümü için desteğinizi rica ediyorum

Yorumlar (14)

Babylonjns

Firen müşürü değiştirin eğer bir müddet sonra devam ederse beyinde problem büyük ihtimal

Emir

Merhaba çözüme ulaştınız mı?

Yusuf

Bu arızadan sonra bujileri kontrol ettiğiniz mi?

Mesut

Selamlar Fatih bey Arızayı giderebildinizmi bende de aynı sorunlar var

Samet

Mesut abi çözebildiniz mi

Metin

Merhaba aynı sorun var bende. Çözüme ulaştınız mı. Araç birden arıza ışığı yakıyor esc kontrol ettirin uyarısı verip teklemeye düşüyor ve gaz yemiyor

Emir

Çözüm buldunuz Metin bey

Eray

Merhaba Fatih bey. Esc arızası bende aracı aldığımdan beri yani 3 yıldır var ama bir zararını görmedim arada geliyor gidiyor uyarı. Yokuş kalkış uyarısı bugün ilk defa çıktı fren müşirinden olabilir değiştirin yazmışlar internette, ben ilk aşamada bunu deneyeceğim. Siz yolda nasıl kaldınız onu anlayamadım.

Eray

Merhaba, Ben aracı ilerleyen süreçte tamirciye götürdüm, hatanın sol ön tekerdeki bir sensör ile alakalı olduğu anlaşıldı. Bunu değiştirdikten sonra problem kalmadı.

Aziz

Merhaba, yokuşta kalkış uyarısı için fren müşürü demiştiniz ya, değiştirince düzeldi mi problem benim araçtata aynı durum var, 5 6 ay önce müşürü değişmiştim değiştikten 4 5 ay sonra çıktı

Fatih

Bu hatayı verdikten sonra araba yokuşu çıkmadı sarsıntılı bir şekilde çalışmaya başladı bende aracı bıraktım yokuşta fazla zorlamadım

Yağmur

Merhaba bir çözüme ulaştınız mı

Barış

Arkadaşlar 2013 Clio aracımda sürekli esc ve yokuş kalkış desteği hatası alıyordum. Gitmediğim usta servis kalmadı. 40 bin lira kadar para harcadım. Sonunda çözümü buldum. Sorun akü bağlantı kablolarından meydana geliyor. Onları değiştirdim sorunum çözüldü çok basit bir şekilde hallettim. Deneyin göreceksiniz

Fatih

Maalesef şu an bir çözüme ulaşamadım sizde değil mi aynı şekilde sorun var

Süleyman
28 Temmuz 2023 16:56