Renault - BNP Paribas Cardiff Uzatılmış Garanti

14 Ekim 2023 11:2122.000

11.10 tarihimde trafikteyken Renault Clio 1.3 tce aracım birden hararet yükseltti ve motor hasar riski uyarısı verdi. Hemen Renault Yol Yardım'ı arayıp durumu anlattım, aracı kapatmamı söyleyip çekiciyle en yakın Renault yetkili servisine bıraktılar. Ertesi gün servis tarafından arandığımda termostatın arızalı olduğunu ve değişeceğini ilettiler. Bende uzatılmış garantim bulunduğunu (BNP Paribas Cardiff) söyledikten sonra garantiden değişim yapılabileceği iletildi. Ancak Renault servis yetkilileri BNP tarafından onay beklendiğini ve kendilerine mail atıldığını söylemekten başka bir işlem yapmamıştır. 3 gündür BNP tarafından parça değişimi için onay beklemekteyim. BNP Paribas Cardiff'i kendim aradığımda hiçbir şekilde destek alamadım, sürekli başka bir telefona yönlendirildim, hatta bazı numaralar cevap dahi vermiyor. Bu süreçte herhangi bir ikame araç verilmedi, mağdur edildim. Renault ve BNP Paribas Cardiff ' ten süreç hakkında bilgi ve süreci hızlandırmasını istiyorum.

16 Ekim 2023 08:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Renault MAİS Müşteri Hizmetleri

18 Ekim 2023 14:10

Merhabalar, aracım hala serviste ve parça onayı gelmedi. 1 haftadır iki firmanın arasında haberleşmesini bekliyorum. Firmalara bu durumu yakıştıramadım. Süreç gerçekten çok yorucu hale gelmeye başladı. İkame araçta verilmedi. Bir daha Renault araç alırsam garanti uzatır mıyım bilemiyorum. Konunun bir an önce netleştirilmesini rica ediyorum.

30 Ekim 2023 16:38

Merhabalar, Süreç hala devam etmekte. Maalesef basit bir termostat arızası motor açma işlemine kadar ilerlemiş durumda. Servis tarafından motorda hasar alan parçalar belirlenmekte ve motorun komple değişim ihtimali bulunmakta. 1 haftadır parçaların belirlenmesini beklemekteyim ve servisi her aradığımda henüz yapılacak işlemin belli olmadığını, bu işlem için bitiş tarihi veremediklerini ilettiler. Uzatılmış garantide ikame araç verilmediği için yaklaşık 3 haftadır mağdur durumdayım. Tüm bakımlarımı yetkili serviste yapmama rağmen ve uzatılmış garanti hizmetini yine yetkili serviste satın almama rağmen Renault bu süreçte ikame araç sağlamadı. Uzatılmış garanti hizmeti satılırken ikame araç konusundan söz edilmedi. Sürecin gereğinden fazla uzadığını düşünmekteyim. İkame araç talebim için hala dönüş sağlanmadı. Uzatılmış garanti hizmetini satın alacak kişilerin bu yazdıklarımı dikkate almasını tavsiye ederim. Yapılacak tamir işleminin ve ikame araç sürecinin bir an önce belirlenmesini ve tarafıma dönüş yapılmasını rica ederim.

30 Ekim 2023 16:46

Renault müşteri hizmetlerine şikayetimi mail yoluyla da ilettim, fakat sürecin hızlandırılacağı bilgisi veriliyor sadece. Herhangi bir hızlanma söz konusu değil. Yapılan işlemler müşteri odaklılığı benimseyen bir şirket misyonu ile çelişiyor. Çözüm önerisi ile tarafıma dönüş yapılmadığı durumda daha üst yönetime ulaşacağımı da belirtmek isterim.

Yorumlar(7)

27 Eylül 2024 13:34

Sigorta şirketinin tavrı kabul edilebilir olmamakla birlikte, müşteri memnuniyetine verdiği önemle bilinen Renault'nun marka değerini ve müşteri haklarını koruması gerekiyor. Sonuçta garanti uzatırken Renault güvencesiyle uzattık.

27 Eylül 2024 13:32

Bende aynı sorunu yaşadım ve aynı süreç yaşatılıyor. Sanırım hem arıza hem de sigorta şirketinin tavrı kronik. Süreçle ilgili bilgi verebilirseniz aynı sorunu yaşayan bizlere de yol göstermiş olursunuz.

12 Mart 2024 00:16

Aynı arıza ve aynı sigorta kurumu olan BNP paribas ile aynı sorunları ben de yaşıyorum şu an. 55 günden beri bende mağdurum

26 Kasım 2023 00:10

Sorununuz çözüldü mü? Bilgi verebilir misiniz?

Renault Clio 5 Hararet

27 Ocak 2024 20:2224.138

7 Aralık 2023 tarihinde Clio 5 1.0 aracımla şehir dışına giderken, hararet sebebiyle motor hasar riski hatası aldım. Ara...

4 Destek1 Yorum

1.3 Tce Motor Risk Hatası Renault Sıfır Müşteri Memnuniyeti.

26 Ağustos 2023 05:266.929

Renault ve mağduriyet 2020 Clio 1.3 tce Aracımı sabah çalıştırdım da motor risk hatası aldım Renault yol yardımı aradım...

1 Destek1 Yorum

Yusuf
Renault Kangoo 2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Renault Kangoo2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Altay
Renault 2023 Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Renault 2023Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Yekta

Öne ÇıkanKonular