Münevver sonuçtan çok memnun

Renault Austral Multimedya Arıza

24 Şubat 2024 16:41
Münevver'in Teşekkür Mesajı
“Renault genel merkezinde ki Yasin bey başta olmak üzere Denizli Bayi servisindeki Tugay Bey ve Berna Hanıma çok teşekkür ederim. Sorunum ile yakından ilgilenip, kafamdaki tüm sorulara cevap bulabildiğim bir süreç oldu. Yaşadığım tatsız oalyları unutturdukları için de ayrıca tekrar teşekkür ederim.”

11.01.2024 tarihinde Renault austral araç satın aldık.
21.02.2024 tarihinde aniden multimedya ekranı arıza verdi., tüm ekran kapandı. Geri geriş kamerası çalışmadı, sürüş modları arası geçişleri benim isteğim dışında gerçekleşti. Servise gittim.
Bana ''bu durumun ilk kez başlarına geldiğini 26.02.2024 tarihine kayıt açarak aracı götürmemi '' söylediler. Aracı servis gününe kadar kabul etmedikleri için geri geldim.

Servis müdiresi hanımefendi ile ertesi gün telefonla görüşmemde ''kendisini kızdırdığımı, şu anda dünyadaki hiçbir Dacia veya Renault araçların yolda kalmayacağının garantisini veremeyeceğini '' söyledi.

profile profile
26 Şubat 2024 08:26 (Şikayetten 1 gün sonra)
28 Şubat 2024 17:31

Selman
Selman

Problem nasıl çözüldü

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Bika'dan Alınan Renault Austral Multimedya Ekranı Kapanıyor

Aslı
25 Mayıs 2024 15:44

Renault Austral Aracımın Servis Mağduriyeti!

Vejdi
17 Temmuz 2024 10:44
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Duster'da Tehlikeli Durma Sorunu

Murat