Aytaç sonuçtan çok memnun

Renault 2015 Kadjar EDC 1.5 DCi İcon Soğuk Havalarda İlk Kalkışta Stop!

26 Ocak 2024 13:13
Aytaç'ın Teşekkür Mesajı
“Renault genel müdürlükten Yasin beyin yakın ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Memnun edici idi.”

Kadjar 2015 icon dizel EDC 28 binde 2. El olarak aldım, havaların soğuması ile sabahları park yerinden çıkarken stop ediyor. Hiç Renault grubu araç almamıştım ve çok sürpriz oldu. Evin 2. Aracı olarak aldık. Şu an 35 binde. Renault buna umarım yapıcı ve çözüm bulucu şekilde yaklaşır.

26 Ocak 2024 13:16 (Şikayetten 2 dakika sonra)
14 Şubat 2024 13:18

Yorumlar (5)

Muammer
Muammer

Aytaç bey enjektörler değiştikten sonra sabahları soğukta stop etme sorunu çözüldü mü

Evet sıkıntısız kullanıyorum,

Pro
Pro

Biz de 2015 model Kadjar aldık yeni aynı sıkıntı biz de de var. Kalkarken veya yolun ortasında stop ediyor. Gösterdiniz mi siz ne dediler?

Aytaç

Biraz araştırdıktan sonra Mazot filtresinden olma olasılığı çok yüksek, yan sanayı takılmıştı. Yetkili servisten orijinali ile değiştirdim şimdilik gayet iyi stop etmiyor ama biraz havalar da sıcak gidiyor doğu karadenizde. Mazot filtresi ni orijinali ile değiştirmenizi tavsiyede ederim yetkili serviste.

Aytaç

Randevu ile gittiğimiz de tespit edemediler. Bırakmamızı istediler sabahları kendilerinin kullanıp kontrol etmek istediler, bu kadar kişi de olan arızaya neden hakim değiller ya da tespit edemediler anlamış değilim doğrusu. Bu model de belli kronik bir sorun, ne yapılmasını gerektiğini gayet iyi bildiklerini düşünüyorum.

Renault 2016 Kadjar Motor Soğukken Stop Etmesi

Hakan
05 Mayıs 2024 11:00
Renault 2016 Kadjar Motor Soğukken Stop Etmesi
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kadjar Teknik Sorun

Sedat