Sinem sonucu yetersiz buldu

Renault 0 km Arabada Multimedya Sorunu

Sinem
09 Şubat 2023 16:24

Acar bayisinden 4 ay önce 2022 model Clio aracımı aldım, sıfır bir şekilde. Aldığım gibi multimedya sistemi çok ağır işliyordu. 1 ay önce yolda giderken bir anda durdu ve ses vermemeye başladı. Ne navigasyon kullanabildim ne de müzik dinleyebildim. Neyse gidelim servise dedik. Ertesi güne randevu verdi. Göz ucuyla birisi bakamaz mı idare etsin beni bugünlük ses versin yeter, yarın da uzun soluklu bakarsınız dedim asla kimse memnuniyet gözetmeden hayır dediler ve beni yolladılar. Ertesi gün araca güncelleme gelmiş ondan bu sorunlar oluyor dendi, ki adım gibi eminim aldığımda zaten güncelleme vardı 4-5 saat süren uzun bir işlem olduğu için uğraşmadılar ve yapmadılar çünkü aldığımdan beri aynı tepkime süresinde ekran.

Neyse yapıldı gelin alın dendi (arada olan servis elemanlarının haber vereceğiz deyip haber vermemesini, servis kapanmadan yetişmek için işten koşa koşa gitmemi söylemiyorum) gittiğimde arabayı inceledim ve arabada aynı yavaşlığın devam ettiğini söyledim. Normal hali bu, dahasına hiçbir şey yapamayız dediler ne kadar ekmek o kadar köfte demeye getirdiler ama bundan asla şikayetçi değilim, haklılar. Param olsaydı böyle çile çekmez gider kendime adam akıllı bir otomobil alırdım. Son 3 gündür de arabayı stop edip tekrar çalıştırdığımda her seferinde ayarlamama rağmen saat ve tarih kendini ileri veya geri atıyor. Ayarlamadan Android auto'yu da başlatamıyorum tarih saat uyarısı veriyor. Kısaca başım ağrımasın diye sıfır aldığım araba 2011 model getz'den daha çok baş ağrıttı.

09 Şubat 2023 17:03 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Efe sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Çoklu Arıza Ve Garanti İhlali

24 Ocak 18:27
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Renault Clio Alpine’da Su Kaçağı Ve İç Dolması Üretim Hatası Nedeniyle Araç Değişimi Talebi

28 Ocak 13:40

Renault Clio’da Enjeksiyon Uyarısı Güvenliği Tehdit Ediyor