Gökhan
15 Ocak 2024 19:00

İstanbul Bayrampaşa Forum İstanbul Teknosa'dan aldığım Remington s6500 marka ve model saç düzleştirici, ısındıktan sonra kilit mekanizmasını açarken kırıldı ve garanti için Teknosa üzerinden servise gönderildi. 07.01.2024 tarihinde teslim edilen ürün, Teknosa tarafından bana gönderilen mesajda 'merhaba gökhan bxxxx, th246674 numaralı ürününüzün servis işlemleri tamamlanmıştır. İstanbul Forum Teknosa mağazamızdan 7 gün içinde ürününüzü teslim almanızı rica ederiz. Servis sürecinizin takibi için: https://www.teknosa.com/hesabim/servisteki-urunlerim mersis:0836014439300012 b001' şeklinde belirtildi. Öncesinde yetkili servis olan s. H. H. Plus isimli servisi arayarak bilgi istedim.
Bana verdikleri cevap 'arkadaş bugün gelmedi, izinde; bilgi veremeyiz.' oldu. Gerçekten komik bir durum. Sonrasında tekrar aradım, yine bilgi yok. Ardından Teknosa, yukarıda paylaştığım mesajı bana atarak ürünü teslim almamı istedi. Ben de ürünün tadilatı ve onarımı yapıldı diye teslim almaya geldim, ancak ürün onarılmamıştı. İade nedenini sorduğumda bana '850 TL ücreti var.' dediler. 'peki, bana neden bilgi verilmedi? ' diye sordum ama cevap yok. İlgisizlik ve zaman kaybı yaşadım. Bir yandan ilgisizlik, diğer yandan neden onarıldığına dair tarafıma mesaj atıldığı konusunda bir açıklama yok. Güvendiğim marka hayal kırıklığına uğrattı ve servis hizmeti veren s. H. H. Plus daha da kötüsü. Yazıklar olsun bu markaya. Mağdur ettiler.

Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 00:14
Nazan sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 19:14

07 Ağustos 2023 14:54