Gorkem sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Regal Çamaşır Makinesi Servis Sorunu

Gorkem
21 Nisan 2024 12:09

Regal marka çamaşır makinesi aldım. Makinem sıkmaya geçtiğinde sesli bir şekilde dönmeye ve yürümeye başlıyor. İlk servisi çağırdığımda, sorunun olmadığı ve ayak ayarından kaynaklandığı söylendi. Ayar yapıldıktan sonra servis ayrıldı. Akşam üzeri video çekip servise gönderdim. İkinci servis geldiğinde de sorunun olmadığı ve ayak ayarından kaynaklandığı ifade edildi. Yine ayar yapıldı ve servis ayrıldı. Akşam üzeri video çekip tekrar servise gönderdim. Üçüncü servis geldiğinde de aynı açıklamayı yaptılar. Ayarladılar ve şu açıklamayı yaptılar: makine program düğmesi sağ tarafa ayarlanırsa 2 kg, sol tarafa ayarlanırsa 10 kg yıkama kapasitesi olduğunu, bu nedenle sorun yaşadığımı söylediler. Bu yaratıcı ifadeye güldüm ve sonra tekrar makinenin videosunu çekip gönderdim. Makinenin değişimini talep ettim ve makineyi almaya geleceklerini söylediler. Randevu verdiler fakat bekledim, ne gelen var ne giden. Daha sonra akşam üzeri beni aradılar, 'Bugün gelemedik, yarın sabah gelelim' dediler. 'Tamam' dedim, 'Size mesaj gelecek, aldırış etmeyin' dediler. 'Tamam' dedim, sonra yine bekledim; ne gelen var ne arayan ne de soran. Tekrar aradığımda, akşam üzeri servisten 'Geliyoruz' diye haber verdiler. Evde olmadığımı söyledim, şimdi pazartesi günü geleceklermiş. Umudum bu yönde. Size söylemek istediğim şu: Regal ve Vestel marka makine alırken iyi araştırın, sonra pişmanlık yaşamayın.

20 Mayıs 2024 09:09 (Şikayetten 28 gün sonra)

Regal Marka Çamaşır Makinesi (Vestel) Garanti Fiyaskosu

Hazal
22 Şubat 2024 15:25
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
04 Eylül 2024 11:18

Didem
27 Ekim 2024 19:27
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Regal Çamaşır Makinesi Montajı Sonrası Evimi Su Bastı Parkelerim Zarar Gördü

Nurullah
25 Ağustos 2025 23:25
Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Şakir
26 Aralık 2024 10:31