Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Regal TV Cızırtı Ve App Store Sorunu

18 Ekim 2023 23:31

Regal 58R754U Model televizyonumun arkasından cızırtı geliyor ses ile alakası olmayan bir cızırtı beynimizi tırmalıyor, ve son birkaç gündür internete bağlı olduğumuz halde App Store kullanılamıyor hatası alıyoruz televizyon herhangi bir güncellemede almadı. Ekte hataların resim ve videolarını bırakıyorum.

Gereğinin en kısa zamanda yapılmasını rica ederim.

07 Ocak 2024 15:17

Şikayetime herhangi bir dönüş sağlanmadı. Gerekli destek için arama bile yapılmadı

Yaşar
Şikayeti Çözüldü

Merhaba. Bende de App Store hatası var. Eskiden App Store uygulaması vardı şimdi onu da kaldırmışlar. Müşteri temsilcisi hep en kısa sürede çözüm sağlanacaktır diyor. Bence hikaye... Uygulama kaldırıldı bence... Yazın da böyle yaptılar. Sürekli error veriyor. Zaten uygulamalar iyi çalışmıyor. Smart One uygulamasında 4K film açtığımda ekrana bir şeyler oluyor. Bazen filmin ortasında TV donuyor. Fişi takıp çıkartıyorum. Yani yazılım güncellemesi şart.

Yaşar
Şikayeti Çözüldü

Aynen öyle. App Store uygulamaları arasında D Smart var. Mesela Regal in kendi uygulaması değil! Neden kendilerine almıyorlar? Ayrıca dediğin GB Smart One ve ssip TV dışında Elle tutulacak 1 2 uygulama daha var onun dışında işe yarar bir şey yok. Sadece yer kaplıyor. Regal kendi mağazasını geliştirse kafi. App Store gerek yok. Son olarak Smart One TV de 4K video açtım bozuk verdi görüntüyü. Kapattım. Bazen Smart One donuyorda.

Kamil

Zaten smartone ve Ss var onun dışında daha güncel ve iyi uygulamalar gelirse. Böyle problemler ile karşılaşmayız sanıyorum

Kamil

Kesinlikle katılıyorum, yeni bir güncelleme şart yeni uygulamalar ve TV özelliklerini kapsayan. Gelişen bir teknoloji ve devirde yaşıyoruz Regal de kendini bu dünyaya adapte etmeli.

Huseyin
19 Ekim 2023 17:12
Regal 55R752U 55" 4K App Store Şu Anda Cihazınızda Kullanılamıyor.
Regal 55R752U 55" 4K App Store Şu Anda Cihazınızda Kullanılamıyor.
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Regal TV Bir Yıl İçinde Panel Arızası Verdi Mağduriyetim Giderilmiyor

Semih
18 Ekim 15:15
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
02 Mayıs 2024 22:51
Regal 58R754U Ürün Pişmanlığı (Kronik Problem Ve Regal İlgisizliği)
Regal Kategorileri