Şaban sonuçtan hiç memnun değil

Regal Kombi Buzdolabı Motoru Arızası

Şaban
04 Haziran 2023 13:35

İsmim Şaban t*** Regal 5100 kombi ve rgl 5100 a+nfk dolabım 2021 yılında fabrikasyon hatası yüzünden alt bölmesi soğutmuyordu. Motor arızalandı ve servis tarafından değiştirildi.

Fakat 02.06.2023'den itibaren yine arızalanmaya başladı. Yazıklar olsun, 5 yıllık buzdolabım 2 sefer motor arızası, 1 kere motor değişti. Yazıklar olsun, inşallah bir daha sizin buzdolabınızı almak istemiyorum.

Acilen servisçi arkadaşlar ilgilenmesini istiyorum. Olur mu? Ve sizi ve fabrikanızı Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Artı, bir de yazmış olduğum mesajlara cevap verilmiyor. Servis isteğinde bulundum, kimse ilgilenmedi. Yazıklar olsun.

04 Haziran 2023 13:21

Merhaba, ismim Şaban Tuna. Vestel firmasının üretmiş olduğu Regal 5100 kombi, buzdolabı altındaki derin dondurucu RGL 5100 A+NFK dolabım 2021 yılında fabrikasyon hatası yüzünden alt bölmesi soğutmuyordu, motor arızalandı ve servis tarafından değiştirildi. Fakat 02.06.2023 tarihinden itibaren yine arızalandı ve YD arızası veriyor. Yazıklar olsun, 5 yıllık buzdolabı 2 sefer motor arızası, 1 kere motor değişti. Yazıklar olsun, inşallah bir daha sizin buzdolabınızı almak istemiyorum. Acilen servisçi arkadaşların ilgilenmesini istiyorum. Olur mu? Ve sizi ve fabrikanızı Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Artı, bir de yazmış olduğum mesajlara cevap verilmiyor. Servis isteğinde bulundum, kimse ilgilenmedi. Yazıklar olsun.

Deniz
Deniz
Şikayeti Çözüldü

Aynı model buzdolabında bende sorun yaşıyorum. 1 defa motor değişti. Şimdi ikinciye yine sorun yaşadım. Bende haber bekliyorum halen. Bıktım...

Süreyya sonuçtan hiç memnun değil

Süreyya
27 Temmuz 2024 17:32
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Regal Buzdolapları: Fabrikasyon Hatalar Ve Müşteri Mağduriyeti

Murat