Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Regal Çamaşır Makinesi Memnuniyetsizliği

12 Mart 2024 14:55

Regal çamaşır makinesi CM91002 modeli için Ocak ayında 'cihaz sallanıyor' şikayetiyle kayıt oluşturup video gönderdim. Daha sonra teknik servis geldi; ilk gelen teknisyen cihazın amortisörünün değişeceğini söyledi ve sonrasında cihazın amortisörünü değiştirdiler. Ancak arıza devam etti ve başka bir teknisyen geldi.

Bu teknisyen de amortisörün değişmesi gerektiğini belirtti. Oysaki, ilk teknisyenin değişim yaptığını ve bunu çağrı merkeziyle teyit ettiğimi söylediğimde, aslında değiştirilmediğini öğrendim. Bu durumu öğrenince cihazın değişimini talep ettim ve onarım istemediğimi belirttim. Daha sonra Manisa'daki genel merkezden bir temsilci, cihazın atölyeye alınması gerektiğini iletti. Ancak ben, amortisörün yerinde değiştirilebileceğini ve cihazımı atölyeye vermek istemediğimi ifade ettim. Sonrasında, cihazın bir yıl daha garanti kapsamında olduğunu ve aynı arızanın bir ay içinde tekrarlanması durumunda değişim yapılacağı söylendi. Teknisyenler video çekiyorlar ancak sallantı problemi yaşandığında çekmediklerini düşünüyorum. Teknisyenlerle ve onların şirketinin WhatsApp numarası üzerinden sallanan videoların hepsini gönderdim. Genel merkez, videolarda sallantı olmadığını iddia etti. Oysa makine, 10 yıl garantili inverter motoru sayesinde normalde sessiz çalışıyordu. Atölyeye alındıktan sonra ise daha sesli çalışmaya başladı.

Bu durumu kabul etmiyorum ve değişimini talep ediyorum. Eğer değişim yapılmazsa, elimdeki görsellerle birlikte hukuki yollara başvuracağımı ve tazminat davası açacağımı belirtmek zorundayım. Aylardır bu konuyla uğraşıyorum ve cihazın değişimini yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca, Zorlu müşteri hizmetlerini de aradım; ancak onlar da 'bir şey yapamıyoruz, sadece kayıt alabiliyoruz' diyerek sorumsuzca davrandılar. Bu sorunun çözülmesini ve cihazımın değişimini kesinlikle talep ediyorum.

14 Mart 2024 18:44

Hala kimse ilgilenmiyor Zorlu holdingin sahibine de yazdım Twitter'dan da yazdım bu işin sonu gerçekten kötüye varacak

29 Mayıs 2024 23:52

Hala size hizmet veremiyoruz diyorlar garanti boşuna yapıldı! Bir çok özel servis sizden çok daha iyi

23 Haziran 2024 15:29

Hala çözüm yok

04 Şubat 2025 22:51

Değişim aldım şükür oda ben hakaret ettim en son ondan sonra kabul ettiler

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Çamaşır Makinesi İlk Kullanımda Arızalı Çıktı, Değişim Talebim Reddedildi

Bekir
21 Ekim 2025 22:53

Regal Makinem Sıkma İşleminde Hareket Ediyor Ses Yapıyor

Remzi
01 Şubat 2024 11:32
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
23 Kasım 2024 16:05
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Mutlu
24 Ocak 2024 21:49
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Regal CM 101202 Çamaşır Makinesi Sallanma Ve Titreşim Problemi

Ömer