Çok Pişmanım Reeder Aldığıma

18 Temmuz 2024 02:56

Bu kaçıncı mağduriyetim! 6 ay önce Reeder marka S19 Max Pro 128 GB cep telefonu aldım. Aldım diyorum çünkü önceki telefonum arıza yaptı, 3 kere değişim yaptılar, en son bir üst modele geç dediler. 2600 lira verip aldım. Aldığım günden 2 gün sonra sürekli kendi kendine kapanmaya başladı. Telefon sürekli kendi kendine açıp kapanıyor ve donuyor. Tekrar gittim, aynı modelle değiştirdim, şimdi tekrar arıza yaptı. Reeder mağazasına ve Reeder müşteri hizmetlerine durumu açıklayıp ürünün iadesi veya değişimi talebinde bulundum. Ancak kimse yardımcı olmadı. Aksine alay eder gibi bu modelin üretimi yok, ancak bir üst modelle 3600 lira farkla değiştirelim veya alt modeli ile 300 lira farkla değişim yapabiliriz dediler. 4 yıldır ben bu markanın telefonlarıyla uğraşıyorum. Önceki değiştirdiğim telefonların belgeleri var, elimde arıza belgeleri var, değişim belgeleri var ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum. Reeder aldığım için çok pişmanım.

profile profile profile
19 Temmuz 2024 09:50 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, tarafınıza arama sağladık, fakat ulaşamadık. Şikayetin gerçekliğine dair belge ve irtibat numaranızı göndermenizi rica ederiz.

24 Temmuz 2024 14:25

26 Temmuz 2024 14:52

01 Ağustos 2024 13:29

Aytekin
Aytekin

Alan ve memnun olan yok müşteriyi sattıktan sonra tanımıyorlar.

Baki
Baki

Neden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup paranı almıyorsunuz. Hala inanıyorsunuz şunlara

Hüseyin
Hüseyin

Kötü Hakem Heyeti'ne nasıl başvuru yapacağız ben de yapmak istiyorum bıktım reederden

Haklı
Haklı

Reeder, pişmanlıktır. 4 adet S19 Max Pro aldım. Dördü de arızalı çıkar mı be kardeşim! Bir üst modeli zaten yasal olarak vermek zorundalar. Ne para istemesi. İki kere garantiye gittiğinde ürün ayıpsız misli ile değiştirilmek zorunda.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
19 Kasım 2024 19:41
Mesut sonuçtan çok memnun

Mesut
02 Temmuz 2024 15:26
"Bahar Hanım'a ilgisi için çok teşekkür ederim"
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
04 Kasım 2024 17:36