Giray sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 14:12

02.03.2024 tarihinde Turkcell Aliağa bayisinden, Realme C53 model yeni bir telefon aldım. Satın aldığım günden beri görüşme yaparken ara ara sesimin karşıya gitmemesi, hoparlöre geçme, cızırtı gibi şikayetlerim oldu. 06.06.2024 tarihinde telefonum Turkcell Aliağa bayi aracılığı ile KVK İzmir yetkili servisine gönderildi. Servis bazı parçalar değiştirerek arızanın giderildiğini belirtir form ile telefonu geri gönderdi. Ancak telefon yine aynı arızaları verdi. Bu kez kendim aynı sorunların devam ettiğini belirterek KVK İzmir servisine gönderdim. Servis yine program güncelleme yapıldığını belirtir form ile geri gönderdi. Ben 75 yaşında emekli bir insan olarak şartlarımı zorlamış ve yeni bir telefonu zorlukla aldım. Bu sorunlarla uğraşmak istemiyorum artık. Servisin çözüm getiremediği telefonun iadesini veya yenisi ile değiştirilmesini istiyorum. Turkcell ve Realme firmalarına güvendiğim için bayiden aldım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmadan sorunumun giderilmesini ve yeni telefon ile değiştirilmesini yetkililerden talep ediyorum. N**** K*****

03 Ağustos 2024 16:18

Şikayetimin üzerinden 1 ayın üzerinde zaman geçmesine rağmen, ne Realme firmasından ne de Turkcell den herhangi bir cevap dahi verilmemiştir. Bu kadar duyarsız kalan 2 firmayı da kınıyorum.

Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Sevda
05 Mart 2025 20:31

Yeni Alınan Realme C61 Telefonda Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

08 Eylül 2025 18:21
yeni-alinan-realme-c61-telefonda-surekli-ariza-ve-yetersiz-servis-deneyimi-1.jpg
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Realme C53'te Sürekli Çekim Sorunu Ve Tüketici Hakem Heyeti Hayal Kırıklığı

Başak
24 Aralık 2024 00:37
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Telefonda Sürekli Yazılım Ve Kullanım Sorunları

Hatice