Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Rayban Gözlük Polarize Camında Soyulma

30 Temmuz 2024 18:52

Mayıs ayında Kayseri Tuna Life AVM Atasun Optik şubesinden Rayban rb 0RB3694 004/51 55*20*145 model gözlük aldım gözlüğün polarize olduğunu ve güneş ışınlarından korumasının daha yüksek olduğunu beyan ederek satış sağlandı gözlüğü yanında vermiş oldukları temizleme spreyi ve gözlük beziyle temizleyerek kutusunda muhafaza edecek şekilde 2 ay kadar kullandım. Sonrasında sabah kullanmak için aldığımda camında minik bir soyulma olduğunu fark ettim. Ertesi gün gözlüğü aldığım mağazaya giderek inceleme ve değişim talebinde bulundum. Talebimi işleme alan beyefendi gözlüğün soyulan kısmını tırnağı ile kontrol etti. Bu durum da normal değil hasar verdi resmen. Mağaza içerisinde bulunan kamerayla bu durum tespit edilebilir. Bundan da şikayetçiyim. Tarafıma bugün 17.07.2024 tarihinde başlatılmış olan ATS-925446 inceleme kodlu ürününüz ile ilgili inceleme süreci tamamlanmış olup olumsuz sonuçlanmıştır. Bu şekilde mesaj gönderilmiştir. Bu durumun tekrar incelenmesini ve kullanımdan kaynaklı bir hata durumunun bulunmadığını, 2 ay kadar kısa bir kullanım süresi olan bir gözlükte böyle bir üretim kaynaklı sorunun oluşması son derece marka imajını zedeleyecek bir durumdur. Ayrıca gözlükte herhangi darbe veya düşmenin oluşmadığını ve gerekli incelemenin tekrarlanarak değişimin tarafıma yapılmasını istiyorum. Bu kadar köklü ve iyi bilinen bir markanın böylesine bir sorunu kullanıcısına yüklemesi söz konusu dahi olamaz. Gerekli yerlere şikayetimi bildirmek ve çözüm aramak istiyorum aksi takdirde incelemeyi yapan firma hakkında da şikayette bulunacağım. Gözlük henüz tarafıma ulaşmadığından görsel ekleyemiyorum.

13 Ağustos 2024 11:50

Aynı şekilde tekrar olumsuz olarak geldi. Bu kadar da müşteriye alakasızlık kalitesizlik olmaz Rayban Atasun pişmanlıktır. Gerekli yasal işlemleri başlatıyorum.

Mine sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 15:24
Tugba sonuçtan hiç memnun değil

Tugba
30 Mayıs 2024 09:22
Rayban Çerçeve Soyulması Ve Garanti Kapsamına Girmemesi
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
15 Mayıs 2024 19:44
Atasun Optik Ve Rayban In Defosu
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Rayban Gözlükte Kısa Sürede Çizilme Ve Boya Dökülmesi, Garanti Kapsamında Destek Alamadım

25 Ekim 2025 16:49
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Rayban Gözlükte Erken Soyulma Ve Atasun Optik'ten Yetersiz Destek

Gamze