Random Vp Market (14000vp Shopier)

Random Vp Market (14000vp Shopier)
13 Ekim 2024 19:59

Sosyal medyada randomvpmarketim olarak geçen vp satışı yapan firmadan sırf deneyimimi anlatmak ve alacak olanlara açıklamak adına satın alım gerçekleştirdim. Öncelikle Shopier sitelerinde 3 adet ürün bulunuyor. Bunlar "Radiant Ultra vıp vp kodu (249,90TL), reyna Premium vp kodu (199,90TL) ve LoL Premium RP kodu (199,90TL) " diye geçiyor. İlk ikisi Valorant'ta kullanabileceğiniz vp'ler. Siteye baktığınızda, ilk ürünün ikincisinden daha pahalı olmasının tek sebebinin yüksek vp çıkma olasılığının yüksek olması diye düşünüyorsunuz. (Çünkü başka bir açıklama yok.)

Bu yüzden ben de, diğerlerinden daha yüksek vp çıkma olasılığına sahip olan Radiant Ultra vıp vp kodu (249,90TL) adlı ürünü aldım. İlk siparişimdi ve 133vp çıkması, aldığım ürüne ve şansa göre çok düşük bir ihtimaldi. Eğer 133vp'den daha yüksek bir vp çıksaydı, bu siteye güvenecek ve inanacaktım. Not: 133vp en düşük vp miktarı.

Aldığım vp'den şikayetçi değilim, çünkü alırken zaten rastgele olduğunu biliyordum. Ancak, benim gözlemlerime göre bu böyle işlemiyor.

Öncelikle, madem vp'ler rastgele veriliyor; o zaman neden sitenizde 2 ayrı farklı vp ürünü var? İki tane olmasının sebebi daha yüksek oranla vp çıkmasıysa, neden açıklamada bu yazmıyor?

Madem güven verdiğinizi söylüyorsunuz, neden siz kendi sisteminizde rastgele vp'leri belirliyorsunuz? Siteye koyun bir Çark, insanlar para ödedikten sonra çarktan ne çıkarsa onu alsın. Neden kendi sisteminizle yapıyorsunuz?

Genel olarak insanlara en düşük vp'yi gönderip, insanlardan sırf geri bildirim alıp sosyal medyada paylaşmak için arada yüksek vp'ler de gönderdiklerini düşünüyorum. Zaten vp miktarları kendi sistemlerinde belirlendiği için, reklamlarını yapan içerik üreticilerine de güvenme derim.

Tuğberk sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 22:24

18 Kasım 2023 20:10
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 19:33

25 Ağustos 2024 13:12