Pufy Kids Çocuk Mobilyacısının Saygısızlığı

29 Nisan 2024 00:58

Instagram'da karşıma bir reklam çıktı. Çocuk mobilya takımı arayışım sürerken, ilgili ürünler hakkında hiçbir bilgiye ulaşamadım. Firmanın bir web sitesi de bulunmuyordu ve sanırım yalnızca Instagram üzerinden satış yapıyorlardı. Resmi bir durumları olmadığını fark ettim. Ürünlerin bebekler için kullanımı sırasında formaldehit içerip içermediğini sordum ve 'bilmiyorum' şeklinde bir yanıt aldım. Sağlık personeli olarak, dünya sağlık örgütü tarafından birinci derece kanserojen olarak sınıflandırılan ve solunması halinde lösemi riskini artırabilecek bir gazın mobilyalardan yayılabileceğini biliyorum.
Bebek ve çocuk ürünleri üreten bir firmanın bu konuda bilgili olması gerektiğini düşünüyorum. Sorularıma karşı aldığım yanıtlar ise ne yazık ki olumsuzdu. Müşteri hizmetleri, sorularımı yeterince ciddiye almadı ve sonunda beni engelledi.
Ürünleri satın almadan önce detaylı bir araştırma yapın. Bu firmayı şikayet etme sebebim, bilgi taleplerime karşı gösterilen olumsuz tutum ve müşteri ilişkilerindeki eksikliktir. Eğer firma, sorularıma nazik ve bilgilendirici yanıtlar verseydi, müşteri olarak kazanılabilirdim. Ancak, ne yazık ki yaşanan olumsuz iletişim ve engelleme durumu nedeniyle bu mümkün olmadı. Nezaket ve alçakgönüllülük her zaman daha fazla kazandırır.

11 Aralık 2024 11:11

20 Mayıs 2025 09:20
Yanlış Ürün Gönderimi Ve Zorlu İade Süreci
Figen sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 22:20

Haidi Mobilya Şikayeti