Figen sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 22:20

Kidsandkits Store web sitesi üzerinden ürünü satın aldım, sorunsuz şekilde. Aynı gün kargo yazıyordu; fakat kargoya verilmediğini görünce, markanın Instagram hesabından mesaj gönderdim. Onlar da stoklarda yazılımsal bir sorun yaşadıklarını ve benim satın aldığım üründe de stok olmayabileceğini yazdılar. Yazdıkları an stokta olmadığını düşünmüştüm, çünkü piyasadaki muadillerinden 1000 TL daha ucuzdu burada. Fiyatları düzeltmeyi unuttukları için ürünü gönderemeyeceklerdir elbette. Bu tür durumları çok gördük bu ülkede. Birkaç saat sonra ürünün stokta olmadığı, dilersem 'en tercih edilmeyen iki ürünü' gönderebileceklerini ama haki rengin olmadığını yazdılar. Bahsettikleri ürünlerin linkini istedim; fakat bana tüm renklerin arama linkini atmışlar. Orada gördüm ki, haki renk hariç hepsi stokta görünüyor. Sorduğumda, o iki rengin kendi depolarında olduğu için hemen kargolayacaklarını, diğer renklerin ana depodan kendilerine ve sonra bana kargolanacağı için uzun süreceğini yazdılar. Tabii ki haki renk ana depoda var mı diye sordum. Yanıt geldi: Haki hiçbir zaman yoktu. İadeye zorlanıyordum, bu çok belli. Müşteri memnuniyeti ve satış politikaları doğru olan bir firma, olmayan ürünün satışını yapamaz. Yazılımsal hata olduğunu iddia ettikleri web sitelerini durdurabilir ve ödeme almayabilirlerdi. Bunların hepsinin elbette yalan olduğunu düşünüyorum.

Miniminnoş Kids Yanlış Beden Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

12 Temmuz 2024 10:15
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Le Peuple Sözünde Durmayan Marka: Sipariş Ve İade Sorunu

10 Şubat 2024 02:33
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Uniqueqoop İade & Müşteri İle Olan İletişimin Usulsüzlüğü

25 Nisan 2024 14:09
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Hatice Sağlam Ceylan Butik Teslimat Ve İletişim Sorunları

09 Ekim 2024 08:36