Meryem sonuçtan çok memnun

Ürünüm Pudo Otomatta Yok

Ürünüm Pudo Otomatta Yok
24 Ekim 2023 10:27
Meryem'in Teşekkür Mesajı
“Ürünüm Trendyol tarafından sorumlu kim bilemiyorum, kargo otomatına konulmamış ya da söylediklerine göre yanlış yere konuşmuştu. Trendyol sorunla ilgilenmesi yerine ilgilenmemişti. Buradan yaptığım şikayette pudo otomatı da ekledim ve yarım saat içinde neredeyse dönüş yaptılar ve ürünümü teslim ettiler. İlgi alakaları için teşekkür ederim.”

#2313670936 ile Trendyol üzerinden sipariş verdim ve siparişi gel al noktasına armina evleri -pudo -kargo otomatı adres olarak verdim. 20/10/2023 de verilen şifre ile 18:52 de kargo otomatını açtığımda otomatın boş olduğunu gördüm. Hemen video ve fotograf çektim. Aynı zamanda otomatın kamerası olduğunu da gördüm ve Trendyol'a talep açtım. Arkadaşlar başka bir otomata koymuş olabileceklerini söylediler ve bana ulaşacaklarını söylediler. Bugün ayın 23'u tekrar sorduğumda arkadaş bana 'size numara vermişler orayı arayın demişler kayıt bu şekilde kapatıldı' diyor. Talebi açan kişinin yazışmalarına bakın bana numara verilmedi. Ayrıca bana teslim edilmeyen kargonun aramasını ben nasıl yapacağım. Ürünü otomata kendi kargocuların koyup koymadığı bile meçhulken. Ve ürün çalınabilecek pahalı bir ürün iken. Şimdi benim kargom kimde nerede çözüm yok. Pudo'yu arayın diyorlar, pudo mu aldı ürünümü boş kapattı otomatı. Veya kamera kayıtlarını neden pudo iletmiyor

24 Ekim 2023 11:03 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geribildiriminiz için teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili çözüm merkezimiz sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla pudo

24 Ekim 2023 23:05

Berat
04 Aralık 2024 22:30
Özgen sonuçtan çok memnun

Özgen
13 Haziran 2024 14:50
"Merhabalar, şikayetimden yaklaşık yarım saat sonra tarafıma ulaşıldı ve kayıp olan kargonun ulaşımı sağlandı, bu süreçte sürekli beni arayıp destek olan çalışanlara çok teşekkür ederim. Kargo şirketinin hatasını çok güzel şekilde telafi ettiler."
Gönül sonuçtan çok memnun

PUDO Kod Sorunu Nedeniyle Kargomu Alamıyorum

Gönül
20 Şubat 2025 16:33
"Şikayet vara yazdıktan sonra çağrı merkezi ulaşıp cihazın yanına davet ettiler beni gittiğimde kapağı sistemden açıp bana yardımcı oldular. Yardımcı olanlara teşekkür ediyorum iyi calosmalar."

Duru
20 Aralık 2024 18:57
Serra sonuçtan hiç memnun değil

Pudo Kargom Kayıp Yardımcı Olmuyorlar

Serra