Serra sonuçtan hiç memnun değil

Pudo Kargom Kayıp Yardımcı Olmuyorlar

05 Ağustos 2024 12:30

8598916739 teslimat numaralı Trendyol siparişimi Dumankaya adres lobi sitesi pudo teslimat noktasından 05.08.2024 saat 07.20 de teslim almak için şifremi girdiğim sırada açılan kapakta kutunun boş olduğunu gördüm. Daha sonrasında teslim aldığıma dair SMS geldi. Müşteri hizmetlerine ulaştığımda geri döneceklerini söylediler ve 09.09'da talebimin sonuçlandığına dair mesaj aldım.

Geri aradığımda bana tekrar pudo'nun önüne gitmem gerektiğini söylediler. Gittiğimde saha ekibine yönlendireceklerini söylediler ve yönlendirdiklerinde saha ekipleri bana boş bir kutu daha açtı. Bunun da boş olduğunu söyleyince başka bir boş kutu açtı.

Sorun çözmek adı altında rastgele kutu açıp başkalarının da kargolarını riske atıyorlar. Trendyol express de suçu pudo'ya atıp yardımcı olmuyorlar. Kargom ortada yok ve pudo'nun müşteri hizmetlerindeki m**** hanım dışında kimse yardımcı olmuyor.

Pudo'nun saha ekibi de inanılmaz derecede kötü. Kamera kayıtlarını incelemek bu kadar zor değil isteyince de vermiyorlar zaten. En kısa zamanda çözmezseniz dava edeceğim.

05 Ağustos 2024 12:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İlgili incelemeler yapılarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla pudo

06 Ağustos 2024 23:08

Kamera kayıtlarını izlemek bu kadar zor olmamalı, resmen 24 saati geçti. İnanılmaz güvenilmez bir firma.

14 Ağustos 2024 10:49

Para iademin yapılacağı söyleniyor arayıp kontrol ettiriyorlar ama hala paramı geri alamadım ve Trendyol'da böyle bir para iadesi gözükmüyor. Kargonuzu Pudo gel al noktasına istemeyin yoksa benim gibi 9 gün paranızı geri almak için uğraşırsınız.

15 Ağustos 2024 17:08

Hala paramı geri alamadım, herkese bir daha pudo kullanmamasını tavsiye ederim. Yoksa elinizde ne ürün olur ne de paranız.

15 Ağustos 2024 17:18

Pudo iadenin Trendyol tarafından yapılacağını söyleyip yönlendiriyordu sürekli, Trendyol canlı destekten iadeyi Pudo'nun yapacağını öğreniyorum. Pudo kaç gündür ısrarcı bir yalanla Trendyol'un yapacağını söyleyip beni oyalıyordu bugün gerçeği öğrendim. Umarım bu firmanın elinden paramı kurtarabilirim.

16 Ağustos 2024 12:25

Yoğun ısrarlarım sonucunda paramı geri aldım. Aynı parayla ürünü geri alamıyorum ve bu uzun süreç beni aşırı yıprattı o yüzden iki firmaya da teşekkür etmiyorum. Sadece Pudo'nun müşteri hizmetlerine emekleri için çok teşekkür ediyorum.

Duygu
22 Eylül 2025 11:06

Duru
20 Aralık 2024 18:57
Meryem sonuçtan çok memnun

Ürünüm Pudo Otomatta Yok

Meryem
24 Ekim 2023 10:27
"Ürünüm Trendyol tarafından sorumlu kim bilemiyorum, kargo otomatına konulmamış ya da söylediklerine göre yanlış yere konuşmuştu. Trendyol sorunla ilgilenmesi yerine ilgilenmemişti. Buradan yaptığım şikayette pudo otomatı da ekledim ve yarım saat içinde neredeyse dönüş yaptılar ve ürünümü teslim ettiler. İlgi alakaları için teşekkür ederim."
Ürünüm Pudo Otomatta Yok