Ali sonuçtan hiç memnun değil

Hattım Taşındı Ama Açılmıyor: Pttcell'den Yanıt Bekliyorum

15 Kasım 2024 15:57

Bugün hattımı Türk Telekom'dan Pttcell'e taşımak için 15 Kasım cuma günü saat 9 da Pttcell'e gittim ve değiştirmek istediğimi söyledim. Onlarda hat verdiler ama benim hattım açılmadı. Sorduğumda askıda kaldıklarını gün içinde geleceğini ve yeni hattımın çıkartmamam gerektiğini söyledi.

Bende aynı şekilde çıkartmadım bekliyorum. İnternete bakıyorum müşteri hizmetlerini arıyorum kapatıp açın diyorlar olmadığını dile getiriyorum olur. Gün içinde diyorlar bekliyoruz. Umarım benim hattım bugün içerisinde açılır.

21 Kasım 2024 17:03

Hiçbir gelişme olmadı hattım açılmıyor şubeye gidiyorum yoğunluk var deniliyor ne kadar bekleyeceğim onu bile bilmiyorum derhal iptal etmek için arayacağım sizi

19 Kasım 2024 16:37

15.11.2024 tarihinde Pttcell'DEN iş yerim için 0551******960 numaralı hat aldım. Hattımın 1-2 gün içinde açılacağı satın alırken tarafıma bildirildi. 4 gün beklememe rağmen hattım açılmadı. Pttcell müşteri hizmetlerini aradım beni PTT 'ye PTT ise Pttcell yönlendiriyor. Bir muhatap yok maalesef. Pttcell müşteri hizmetleri çalışanları çok donanımsız yardımcı değiller. Pttcell aldığınızda bir sorun yaşarsanız çözüm olarak sadece beklemeyi öneriyorlar. Kesinlikle pişmanlık

16 Kasım 2024 11:57

Evet 1 günü geçti hala açılmadı :) şu an da telefonumun hattı olmadan ben napacağım insanları her seferinde zor durumda bırakıyorsunuz, daha geçmeden pttcellden illallah ettim :)

16 Kasım 2024 15:06

Evet müşteri hizmetlerini aradım 4 gün diyor siz şaka mısınız dalgamı geçiyorsunuz niye mağdur ediyorsunuz beni kaldım böyle resmen. Pttceel pişmanlıktır!

18 Kasım 2024 12:01

4. Gündeyim kimse bana dönüş yapmıyor şubeye de gittim yoğunluk var diyorlar pardon da kaç gün daha kapalı olacak :)

18 Kasım 2024 23:34

PTT genel merkezdeki s... N arandığında yoğunluk var diyorsun bu yoğunluk 5 gün süremez ben şehir dışına çıkacağım şu an ne yapmam gerekiyor. PTT'den alacağım hattımı

27 Eylül 2024 09:53
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Pttcell'den Aldığım Yeni Hat Günlerdir Açılmıyor, Kimse Yardımcı Olmuyor!

Nazlı
01 Mayıs 2025 16:00
Pttcell'den Aldığım Yeni Hat Günlerdir Açılmıyor, Kimse Yardımcı Olmuyor!

Pttcell Hattımı Kısıtladı Ve Açmıyor

Selman