Aybüke sonuçtan hiç memnun değil

Epttavm Faturasız Ürün

Aybüke
09 Nisan 2024 10:45

16 Nisan 2024 15:56

Epttavm'den satın aldığım ürünler faturasız olarak teslim edildi. Teslim aldıktan sonra faturasını talep etmek için aradığımda satıcıya yazılı olarak ilettiklerini anlık olarak ulaşmadıklarını belirttiler. Ertesi gün tekrar aradım yine aynı şekilde cereyan etti. Benim bildiğim ürünler değil faturasız bir de sevk irsaliyesi ile gönderilirdi eskiden. Üstelik e-fatura diye de bir şey var günümüzde. Ürünü kendi adıma almadığım için faturası lazım ancak bunu açıklamam bile gereksiz diye düşünüyorum. Ve Akdeniz Ticaret mağazasından sağlanan ürünlerimin faturasını temin edemiyorum!

Yeşim
10 Ağustos 2023 18:35
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

Gülseren
04 Ekim 2023 15:05
Hulya sonuçtan çok memnun

Hulya
24 Haziran 2024 20:25
"Çözüm için teşekkürler"
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
13 Kasım 2024 23:31