PTT Kargo Uluslararası Posta İşleme Merkezinde Kimin Ne Yaptığını Bilen Var Mı

Nihat
29 Nisan 2024 11:091.899

Konu: EK708491446GB Kargo Takip Numarasına İlişkin Acil Sorgulama

Sayın Yetkililer,

Maalesef teslim edilmeyen ve İngiltere'deki göndericisine iade edilen EK708491446GB takip numaralı koliye ilişkin acil bir konuyu dikkatinize sunmak için yazıyorum.
Bu sevkıyatın ele alınmasından, özellikle de Yalova şehrinde hedeflenen varış noktasına teslim edilmemesinden derin endişe duyuyorum ve memnuniyetsizim. Değerli bir müşteri olarak teslimattaki bu başarısızlığa ilişkin net bir açıklama bekliyorum.
Kargonun Yalova'ya neden başarıyla teslim edilemediğini detaylı olarak açıklayabilir misiniz? Teslimat sürecinde karşılaşılan belirli sorunlar veya zorluklar konusunda netlik sağlamaktan memnuniyet duyarım. Ayrıca gelecekte benzer olayların yaşanmaması için ne gibi önlemlerin alındığını da bilmek isterim.
Zamanında ve güvenilir teslimat, özellikle uluslararası gönderiler söz konusu olduğunda çok önemlidir. Bu nedenle konuyu derhal araştırmanızı ve bana tatmin edici bir çözüm sunmanızı rica ediyorum.
Bu konuya gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. En kısa sürede yanıtınızı almayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Saadet
Saadet
16 Ekim 2025 14:47

Avustralya'dan gelen kargo 6 gündür orada ama ne olduğu belli değil. Telefonda saatlerce bekliyoruz kimse açmıyor maalesef

PTT Kargo'nun Teslimat Gecikmesi Ve İletişim Sorunları Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Erdal
5 Ağustos 2025 09:511.221

PTT Kargo'nun keyfi ve yavaş çalışan sistemiyle ilgili ciddi bir mağduriyet yaşıyorum. 2710277828495 takip numaralı karg...

PTT Kargo Yavaşlığıyla Dikkatleri Üzerine Topluyor

Yasin
6 Aralık 2023 16:16635

Sayın Yetkili, Bu yazıyla, PTT Kargo hizmetinizle ilgili birkaç ciddi sorun yaşadığımı bildirmek istiyorum. Kargo tesl...

PTT Kargo Teslimatının Yapılmaması Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamaması

İsmail
İsmail
PTT Kargo
27 Ağustos 2025 16:37596

2791676102393 takip numaralı PTT Kargo gönderim bugün Yalova Merkez adresime teslim edilmesi gerekirken, tüm gün evde ol...

PTT Kargo Yurt Dışı Kargosu Gitmiyor

PTT Kargo Yurt DışıKargosu Gitmiyor

Faruk
PTT Kargo Gönderilen Kargonun Kayboldu!

PTT Kargo GönderilenKargonun Kayboldu!

Ahmet
PTT Kargo Yurt Dışı Kargom Yerine Ulaşmadı!

PTT Kargo Yurt DışıKargom Yerine Ulaşmadı!

Mukaddes

Öne ÇıkanKonular