Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

PTT Kargo Şikayeti

16 Ekim 2024 23:10

9 Ağustos 2024 tarihinde PTT Acıbadem şubesine yurt dışına (ABD'ye) gönderilmek üzere evrak teslim ettim. 19 Ağustos 2024 tarihinde de evrakın teslim edildiğine dair telefonuma SMS geldi. SMS görüntüsünü de ekte paylaşıyorum. Ancak iki gün önce evrakın yurt dışında gideceği adresten bir mail gönderilerek evrakın hala ellerine geçmediğini ilettiler. Bunun üzerine PTT Acıbadem şubeye ulaşmaya çalıştım. Bir gün boyunca neredeyse her saat arama yapmama rağmen asla telefonları açılmadı.

Onun üzerine PTT'nin çağrı merkezini aradığımda teslimatımın akıbeti konusunda yine bilgi alamadım, beni PTT Acıbadem şubeye yönlendirdiler. Hatta birkaç sefer çağrı merkezini aradım, ilk konuştuğum müşteri temsilcisi belirttiğim barkod numarası ile kayıtlı bir gönderi dahi olmadığını söyledi. İkinci sefer konuştuğum müşteri temsilcisi barkod numarasından gönderiye ulaştı ancak bununla ilgili bilgiyi PTT Acıbadem şubeden alabileceğimi söyledi. "PTT Acıbadem şube tüm gün denememe rağmen telefonlarını açmıyor" dedim, onun üzerine "şubeye gidin" dedi. Ben "Ankara'da yaşıyorum" deyince "ne yapayım" şeklinde karşılılık verdi.

Üçüncü konuştuğum müşteri temsilcisi ise Amerikan posta idaresinden konuyla ilgili bilgi alabileceğimi söyledi. Yaşadığım sürecin saçmalığını ortaya koymak adına bu şikayeti kaleme almak istedim. ABD'ye PTT tarafından gönderilen evrak gümrükten geçtikten sonra artık muhatabım Amerikan posta idaresi mi oluyor? PTT ve çağrı merkezi müşteri temsilcilerinin akla zarar cevaplarını paylaşmak istedim. Lütfen aklı serim birinden konuya ilişkin aydınlatıcı bir geri bildirim alabilir miyim?

Zeynep
Zeynep
15 Kasım 2024 13:38

Herhangi bir dönüş yapmadılar, bir daha PTT ile asla yurt dışına gönderim yapmayacağım. Bütün evraklarımı yolda kaybettiler!

Nihal sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 10:35
PTT Kargo'da Teslimat Sorunu Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 22:02
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 16:47
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 15:39

Rümeysa