PTT Kargo Shein Ve Aydın 7 Eylül Dağıtım

03 Temmuz 2024 16:45

Shein'den aldığım kargo 5 gündür Aydın 7 Eylül kargoda bekletiliyor. Hiçbir hareket göremiyorum. Yardımcı olunmuyor. 17 haziranda teslimat gözükmesine rağmen mağdur ediliyorum. Arıyorum hiçbir düzgün cevap alamıyorum. Şikayetçiyim. Kaç gündür muhatap bulamıyorum. Bir de gümrük müşavirliği parası + beyanname + vergi ücreti isteniyor. 4.000'lik malıma 5000+1500+6000 isteniyor. Mantıklı bir hareket mi bu sizce.

03 Temmuz 2024 16:32

Shein'den aldığım ürün şahıs ürünü olmasına rağmen PTT Aydın 7 Eylül şubesinde gereksiz yere bekletiliyor. Bugün arıyorum ve bana utanmadan diyorlar ki gümrük müşavirliği şirketi bul beyanname hazırlat. Hadi şirket buluyorum bana 4000 TL lik ürünüm için 5000 TL müşavirlik ücreti 1500 beyanname ücreti + bir de aldığım ürünün %50 den fazla vergi çıkacağını söylüyor. Dalga mı geçiyorsunuz siz anlamış değilim. Muhatap arıyoruz kötü muamele ile karşılaşıyoruz. Böyle iş olmaz. Muhatap arıyoruz! Lütfen iletişime geçin. Ben 4000 TL lik ürün için 10000 TL müşavirlik parası mı ödeyeceğim ya

Damla

Aynı şeyi yaşıyorum şu an. 23 parça eşya olduğu için teslim edemiyorlarmış. Daha fazla alanları gördüm Türkiye'de onlar neden sıkıntı yaşamadı merak ediyorum doğrusu. Arıyorum müşavir bulun demekten başka bir şey yapmıyorlar. Müşavirle iş yapmak zorunda değilmişiz kendimizde yapabiliyormuşuz. Sadece ne yapmamız gerektiğini bulmamız gerekiyor sanırım.

Damla

Arkadaşım 27 parça eşya aldı onun ürünleri teslim edildi ama ben teslim alamadım. Dediğiniz gibi müşavir istiyorlar nedenini asla çözemediğim bir şekilde. Bende bari paramı kurtarayım diye iade istedim. Aydın gümrük sanırım problem. Bir hanımefendi ve bir beyefendi var sorun olanlar kesinlikle onlar. 17 parça kıyafet çok fazla bir kişi için diyor. Peki gümrüğe takılmaması için kaç tane olmalı diyorum kişiye göre değişir diyor. Kıyafetler farklı farklı sepeti göstereyim. Kargoyu açalım beraber bakalım diyorum ama yok 17 parça çok diyor. Keyiflerinden yapıyorlar başka hiçbir şey değil. Yazıklar olsun. Helal etmiyorum kesinlikle hakkımı. İlla çıkar bir yerden umarım ki.

Gamze
Gamze

Muhatap bulamıyorum ki. Soruyorum ben yapabilir miyim diye siz müşavir misiniz diye cevap alıyorum yani illa ki para ödetecekler bize. Bende açıkçası çözüm bulamadım almayacağım iade gitsin bari paramı kurtarayım derdindeyim.

PTT Kargo Shein Gümrük Ücreti Sorunu

Elvindhotmail.com