Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

PTT Kargo Aracın Yolu Kapatması

01 Eylül 2024 11:30

Samsun İlkadım ilçesinde çiftlik Mahallesi Ümraniye sokak'ta bulunan çıkmaz sokağa aracımla girmek istediğimde yolun kapalı ve PTT Kargo aracının olduğunu gördüm. Kapalı olan mahalleme giremedim. 5-10 dakika beklediğimde, resimde attığım PTT çalışanı geldi ve çalışana burayı neden kapatıyorsunuz gibi uyarılarda bulundum. Sürekli bu şekilde olduğu için şikayet edeceğimi, tekrar bu şekilde yolu kapatmalarını istemediğimi söyledim ve tartışma uzadı.

Çalışan, 'yarın tekrar kapatacağım burayı, kime şikayet ederseniz edin, hiç fark etmez' gibi söylemlerde bulundu. Gerekirse trafik şubesine şikayet edeceğim. Konu hakkında takipçi olacağım ve gerekli personellerin uyarılmasını istiyorum. Acil bir hastamız olsa, biz kargocuyu mu bekleyeceğiz eğer tekrar yolu kapatırsa, PTT aracı ile ilgili en üst seviyeye kadar mail yoluyla veya telefonla iletişime geçip bu konuyla alakalı bilgi alacağım.

Araç plakası ve resimde olan şahıs benimle iletişime geçen şoför, 10 dakika sonra geldi ve aracını çekip gitti. Burada 15-20 tane araç var ve bu aracın burayı kapatması ne kadar doğru? Yaşlı annem yürüyerek eve zor gitti, ben de aracımla 20 dakika yakın beklemek zorunda kaldım. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Altinay
19 Ocak 2024 21:31