Prontotour İspanya Turu Deneyiminde Hayal Kırıklığı

08 Ağustos 2024 21:15

Merhaba Sayın Sorumlu,

Bu hafta büyük İspanya turunu yapıyoruz. Yarın son gün maalesef ki kaldığımız Don Joen Hotel (Granada) ve Sevilla (Tore de los) gerçekten verdiğimiz paralara yazık. İçinde bir mini buzdolabı bile yoktu. Ağustos ayında sıcak içeceklerle vakit geçirdik ve şehre o kadar uzak ki ucuz olsun diye yemek yiyecek yer bulmakta zorlandık. Sağ olsun E*** Hanım, rehberimiz, ciddi efor harcadı bulmak için. Öyle bir yol güzergahı belirlemişsiniz ki Madrid'e gelmek için Toledo'dan geçiyorsunuz ama bir sonraki gün Toledo'ya turunuz var. Bu ne saçmalık! Tura katılmak istemeyenler yüzünden 1 günümüz bitti. Rehberimiz de bu konuda gerçekten yardımcı olmak istese de, gelmek istemeyen 4 kişi için 28 kişi feda edildi. Bu güzergahı belirleyen kişiler önce bir kendileri gelip görsünler ki sonra yolu belirlesinler. Kesinlikle Barcelona girişli bu turu önermiyorum. Başınızın tersi ile resmen kulağınızı göstermek kısaca.

20 Ağustos 2024 15:21 (Şikayetten 11 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

Pronto Tour Büyük İspanya Turu!

23 Temmuz 2023 16:15

Prontotour Büyük İspanya Turu: Sagra Da Familia'yı Gezemedik

11 Temmuz 2024 15:41

Pronto Tour Mu Asla

01 Haziran 2024 00:38
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Tur Rehberi Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

28 Temmuz 2024 22:43
Prontotour Tur Rehberi Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Didem sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 00:28