Powercell Yeni Akü Problemi Ve Müşteri Hizmeti Eksikliği

Powercell Yeni Akü Problemi Ve Müşteri Hizmeti Eksikliği
16 Kasım 2024 19:52

Bir akü geldikten 15 gün sonra biter mi? Bu nasıl sıfır akü? Aküyü sıfır aldık diye sanayide araba çalışmıyor diye söküp takmadıkları yer kalmadı. Bir sürü masraf çıktı başıma. Aldığım yeri aradım, yetkili servis diye numara verdi. Orayı aradım, 'biz Yiğit Akü bayisiyiz' diyor.

Kardeşim, madem malınızın arkasında durmuyorsunuz, üretip milletin başına bela etmeyin. Saçma akülerinizi, şimdi benim problemimi kim çözecek? Paramızla rezil mi olalım? Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Mücahit
Mücahit

Merhaba Geçmiş olsun. Hocam aküyü ayıptır sorması nereden aldınız yeni akü alacağım yanlışlıkla gitmeyelim.

Mustafa sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2024 15:29
"Müşteri hizmetlerinden ayşegül hanım çok güzel ilgilendi. Hep zamanında dönüş sağladı. Dört kez gitmem gerekse de sorunumu çözdüler yeni ürünü teslim ettiler. Teşekkür ederim"
Güner sonuçtan çok memnun

Garanti Süresi Dolmadan Karşılaşılan Sorun Ve Yanıltıcı Hizmet

07 Nisan 2025 10:09
"Yiğit Akü temsilcisi huseyin bey gerçekten pozisyonu itibariyle çok yardımcı oldu... Ürünü marka haline getiren gerisi dönüş ler ve de etkili iletisim sağlayan çözüm odaklı kaliteli personeldir. Bu kapsamda sorunumu iletişime geçer geçmez 12 saat dilimi içinde halletti... Yiğit Akü huseyin bey ile gurur duymalı özveri anlayış sahibi ve profesyonel... Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum..."