Kadir sonuçtan çok memnun

Polosmart Soundbar FS73 İçerisinde Farklı Şarj Kablosu Çalıyor

Polosmart Soundbar FS73 İçerisinde Farklı Şarj Kablosu Çalıyor
17 Ocak 2024 19:40
Kadir'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler çok hızlı çözüme ulaşıldı”

Polosmart marka soundbar FS73 modelini BİM'den satın aldım. Ancak ürünün kutusundan yanlış şarj aleti çıktı. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Polosmart gibi kaliteli bir markanın bu tür bir hata yapmasını anlamıyorum. Ürünün kendisi çok güzel fakat yaşanan bu durum beni üzdü. Sorunun çözülmesini arzu ediyorum, teşekkürler.

18 Ocak 2024 08:34 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

18 Ocak 2024 10:21

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

18 Ocak 2024 10:23

Acil bir şekilde çözüme ulaşıldı teşekkür ederiz

28 Ocak 2024 16:02

Teşekkürler çok hızlı çözüme ulaşıldı

Yasin sonuçtan memnun

20 Ocak 2024 01:11
"Hızlı iletişime geçildi ve sorumum çözüldü teşekkürler"
Polosmart Fs73 İçeriğinden Yanlış Şarj Kablosu Çıktı
Murat sonuçtan çok memnun

Polosmart Soundbar Şarj Olmuyor, Garanti Belgesi Yok

08 Eylül 2025 23:25
"Yetkili servis şikayetimden 12 saat sonra dönüş yaptığı için teşekkür ederim. Ürünün performansından memnun kaldığımı tamir edilirse tekrar kullanacağımı ilettim. Merve hanım faturamın olmadığı halde ürünü kargoya ücretsiz vereceğimi ve arızasının giderilmesi için yardımcı olacağını söylediği için teşekkür ederim."

01 Mayıs 2025 20:52
Satın Aldığım Soundbar İlk Kullanımda Arızalandı, Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum
Kadir sonuçtan çok memnun

24 Mayıs 2025 21:26