Beklenmedik Renk Sürprizi: Beyaz Diye Aldık, Mavi Çıktı!

Yaşar
26 Ekim 2024 13:18

Samsun Çarşamba Çiçek ticaretten Polisan elegans beyaz-açık gri tonlarda boya baktık. Satıcı bey mistik beyazın çok az bir grilik içerdiğini belli belirsiz bir gri olur, hatta gündüz beyaz görürsünüz dedi. Neyse boyayı aldık. Çoluk çocuk anneme gittik evi boyacılara bıraktık 2 gün sonra eve gelince evin tümü açık mavi olmuş. Şok oldum. Satıcı mavi alt tabanlı deseydi yanından geçmezdim. Kataloğun da mavi ile hiçbir alakası yok. Hatta dingin gri ile yan yana gelince aynı duruyor. Ev boyanalı 10 gün oldu ama hala oturup ağlayasım geliyor o derece yani. Eve mi üzüleyim+ boya parası+usta parası. Polisan mağduriyetimi gidersin lütfen.

26 Ekim 2024 14:14 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

28 Ocak 2025 17:34

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Gri Boya Siparişi Yerine İki Kez Mavi Renk Verilmesi Mağduriyet Yarattı

Dilek
07 Mayıs 2025 01:58
Gri Boya Siparişi Yerine İki Kez Mavi Renk Verilmesi Mağduriyet Yarattı

Mertcan
27 Haziran 2024 23:55
Polisan Mistik Beyazı Mistik Mavi Renkte
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
05 Kasım 2024 21:07
Yanlış Renk Boya Ve İade Sorunu
Hızır sonuçtan hiç memnun değil

Hızır
27 Ağustos 2023 15:30