Mertcan
27 Haziran 2024 23:55

Polisan'dan mistik boya adı altında kırık beyaz tonlarında, hafif grimsi ve krem bir boya aldık. İlk gün işlerim gereği ilk kata bakamadım. İkinci gün kontrole gittiğimde evi Şirinler tonunda masmavi bir ev olarak buldum. Öncelikle ustaya tepki gösterdim hatalı renk aldığı için sonra boyacıya gittim. Yanlış boya verdiği için esnafta koddaki boyayı verdiğini söyledi. Sonrasında internete girip boya ile ilgili şikayeti görünce taşlar yerine oturdu. Polisan'ın bu yaptığı kandırmacadan başka bir şey değildir. Kırık beyaz tonunda gösterdiği boya resmen mavidir. Verdiğim paranın bir kuruşu aldığım mal ve hizmeti karşılamamıştır. Evimin komple tekrardan boyanması gerekiyor. Bununla ilgili boya masrafı, boyacı ücreti bunların mağduriyetinin sebebi Polisan'dır. Yarın ilk iş Tüketici Hakem Heyeti'ne, CİMER'e bununla ilgili şikayet bildireceğim. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum.

28 Haziran 2024 10:38 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Seniha
02 Temmuz 2024 09:50
Polisan Kartela Renkleri Ve Sonuç
Sahra sonuçtan hiç memnun değil

Sahra
31 Ocak 14:47
Polisan Boyası İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

Beklenmedik Renk Sürprizi: Beyaz Diye Aldık, Mavi Çıktı!

Yaşar
26 Ekim 2024 13:18
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
12 Haziran 2024 20:58