Pluxee Türkiye Çek Değiştirme Problemi

Pluxee Türkiye Çek Değiştirme Problemi
12 Mart 2024 23:22

Merhaba 1000 TL gıda çekimi değiştiremiyorum. Üstelik ben seçmemişken. Hediye ilk geldiğinde 2 gün seçim yapmadığınızdan gıdaya çevrildi diye bildirim aldım. Gıdada kullanmak istemiyorum. Bu konuda destek rica ederim. Diyelim ki gida da kullanacağım net bilgi de bulamadım.

13 Mart 2024 13:57 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza ilettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz.

13 Mart 2024 13:57

Merhaba Nihle Hanım, Şikayetinizle ilgili inceleme yapılarak sonucu telefon görüşmemizde tarafınıza aktarılmıştır.

Özge sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 02:37
Pınar sonuçtan çok memnun

27 Mart 2024 20:53
"Pluxee ailesine, özellikle de Merve Hanım'a içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Süreçle ilgili oldukça mutsuz ve umutsuz hissederken, Merve Hanım bana yardımcı olmak için elinden gelenin en iyisini yaptı. Şikayetimi oluşturduktan bir saat sonra bana ulaştı ve o zamandan beri süreç hakkında beni düzenli olarak bilgilendirdi. Pluxee Müşteri Hizmetleriyle yaşadığım deneyimlerden sonra marka ile alakalı olumsuz düşünceler oluşmuşken, Merve Hanım'ın muhteşem desteği tüm olumsuz düşünceleri sildi. Kendinize çok iyi bakın Merve Hanım, size gerçekten minnettarım :)"
Pluxee Hediye Çeki Dönüştürme Sorunu
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 21:31

22 Kasım 2023 22:01