Havva sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Media Markt'ı Ve Philips'i Neden Bir Daha Tercih Etmem?

05 Haziran 2024 11:43

Philips HX9352/04 - Diamond Clean Bursa Kent Meydanı Media Markt'tan almak gibi bir hataya düştüm. Öncelikle birkaç ay diş fırçasını kullandıktan sonra çalışmadı. O sırada Gemlik'te ikamet ediyordum ve Gemlik'te Philips yetkili bayi olmadığı için Bursa merkeze gelmem gerekti. Kaya Ticaret (İhsaniye) Philips yetkili servisine ürünü bıraktım. Bir süre sonra diş fırçamın değişimi onaylandığını gelip alabileceğimi söylediler. Sağlık vs. Problemlerimden dolayı Bursa'ya geçemedim. Daha sonra gittiğimde ürünü bulamadılar, depoya kaldırdıklarını oranın da büyük olduğunu söylediler aylarca bulunamadı (yani kaybettiler). Philips müşteri hizmetlerini aradım. Onlar ürün olmasa dahi değiştirme fişi ile Media Markt'e gitmemi söylediler. Gittim değişim fişi vs. Hepsini verdim ama dönüş yapmadılar. Tekrar Philips'i arayınca, Media Markt'ten aranıp, mağaza tekrar gelin yardımcı olacağız denildi.

Dün annemle mağazaya gittik. Oradaki çalışana durumu anlattım. Değişim fişini mailden gönderdiğimi nihayet bulduktan sonra, daha önce evrakı alan görevliyi aradı. Sanki çocuk avutur gibi, diş fırçasının olduğu reyona gidip bakın orada varsa değiştirelim denildi. Dedim ki, ürün internet sitenizde yok, diş fırçası standında da olmaz mantıken... Hala gidip bakın denildi.

Müşteriyi standa göndermek yerine diş fırçası model numarasıyla önünüzdeki bilgisayardan bakmak çok mu zor acaba? Ayrıca müşteri olarak şu ürün var mı yok mu diye standa ve altındaki kutulara falan bakmak...

Ürün standınızda yok dediğimde o zaman para iadesi yapalım denildi. Tüketici olarak kabul etmiyorum dedim. Enflasyon olan bir ülkede; şu anda aynı ürünün internette en uygun fiyatı 11.000₺ den başlıyor. Bana iadesi olacak ücret 2.000₺ civarı (Bir de ayıplı mal olduğunu bilmeden Media Markt'tan garantimi uzatmışım...)
Bir şey yapamayacaklarını Philips'e mail atacaklarını onlarda varsa gönderirler diye bir yorum alarak oradan boş ayrıldım.
Media Markt; Müşteri sizin çalışanınız değil, hem değişim için mağazaya çağırıp hem ürün var mı diye kontrolünü yaptırıp geri göndermeniz tek kelimeyle saygısızlık.
Tüketicinin "Misliyle değişim hakkı" olduğunu göz ardı edip, müşteriyi çocuk yerine koymanız ise iş güzarlık ve oldukça ayıp.
Philips'de " Sadece bizim sitemizden alışveriş yaptığınızda yardımcı oluyoruz". Bu durumu Media Markt'ın çözmesi gerekiyor diye bilgi verdi. Ya tamam bundan sonra Media Markt'tan bir şey alınmayacağını Philips'e de marka olarak güvenilmeyeceğini öğrendik.

08 Haziran 2024 11:30

Yasal haklarımı arayacağım.

Media Markt Ve Philips'ten Cevapsız Kalan Arıza: 20 Gün Geçti, Mağduriyetim Sürüyor

Ömer
29 Haziran 2025 10:45
media-markt-ve-philipsten-cevapsiz-kalan-ariza-20-gun-gecti-magduriyetim-suruyor-2.jpg
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
27 Haziran 2025 18:02
media-markttan-alinan-philips-epilasyon-cihazinin-arizasinda-yetersiz-destek-ve-geciken-cozum-3.jpg

28 Mayıs 2024 20:18

Ahmet
22 Nisan 2024 13:42
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
25 Ocak 2025 21:14