Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 14:00

26 Kasım'da Hepsiburada'dan aldığım Philips Lumea 950 epilasyon aletinin bugün baktığımda yüz aparatının çatladığını gördüm. Fakat düşme gibi bir durum olmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda, internet sitesinden yedek parça alabileceğimi söylediler ya da yetkili servislerde de yedek parça varmış, oradan da alabilirmişim. Fiyatına baktım, 2300 TL ve buna benzer birçok şikayet gördüm. Demek ki herkeste aynı sorun yaşandıysa bu üründen kaynaklıdır. Tüketici Hakem Heyeti'ne dilekçe yazacağım, bilginiz olsun. Ürünün sizden kaynaklı bir sebepten nasıl garanti kapsamı dışında olabilir, anlamış değilim. Ürünün yedek parçasının temin edilmesini istiyorum ya da yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum. Ucuz bir parça değil ki alayım.

Melek
Melek

Merhaba bende de aynı sorun söz konusu birlik olarak Tüketici Hakları'na şikayet edersek çözüm alabiliriz lütfen Tüketici Hakları'na şikayet dilekçenizi benimle paylaşın bende benimkini ki herkeste aynı sorun olduğunu ürün kalite problemin olduğunu anlatabilelim

Yasemin

Zaten bu kadar şikayet olursa Hakem Heyeti'ne demek ki üründen kaynaklı diye düşünürler sanıyorum

Yasemin

Peki siz şikayette bulundunuzmu acaba sayfanıza baktım böyle bir şikayet göremedimde evet ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım fakat size neden göndereyim onu anlamadım

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Philips Tüy Alma Cihazı: Garanti Sonrası Hayal Kırıklığı

Melike
17 Ekim 2024 15:51
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
21 Mayıs 2024 12:02