Veysel sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV Philips, Hepsiburada Ve Sales King (Tek Dayanıklı Tüketim Malları)

PHILIPS TV Philips, Hepsiburada Ve Sales King (Tek Dayanıklı Tüketim Malları)
23 Temmuz 2024 15:00

2023 Mayıs ayında Hepsiburada üzerinden 25 bin tl civarında, Sales King (Tek Dayanıklı Tüketim Malları) adında bir mağazadan Philips Türkiye garantili, Philips marka 55Pml9507 model bir TV satın aldım. Yaklaşık 20 gün önce ekranda ince mavi dikey bir çizgi belirdi. Servisi aradım, gelip TV'yi alıp götürdüler. 15 gün kadar sonra panel arızasının giderilemediğini, ellerinde başka panel olmadığı için de değişim raporu hazırlayacaklarını söylediler. Raporu aldım. Tuhaflık bundan sonra başlıyor. Philips'e göre değişimi Philips değil satıcı yapmak zorundaymış. Satıcı elinde aynı TV olmadığı için 2023'te ödemiş olduğum 25 bin tl'yi iade edeceğini söylüyor ki TV'nin şu andaki satış fiyatı 60 bin tl civarında. Normalde satış sonrasında muhatabımın Philips olması gerekir diye biliyorum. Yani Philips'in bana yeni bir TV (aynısını veya üst modelini) göndermesi gerekir diye düşünüyorum. Eğer illa ücret iadesi olacaksa da TV'nin güncel fiyatı baz alınmalı. Mağduriyetimin giderilmesini başta Philips'ten, güvenerek alışveriş yaptığım Hepsiburada'dan, ücret iadesi yapılması durumunda da Satıcıdan talep ediyorum. Yasal bütün haklarımı da sonuna kadar arayacağımı da bu 3 firma tarafından bilinmesini istiyorum.

23 Temmuz 2024 15:22 (Şikayetten 21 dakika sonra)
Veysel
Veysel
23 Temmuz 2024 17:58

Bana dosya kapanmıştır başlığıyla, içerisinde dosya numarası yazan bir mail göndermişler. Başka bir açıklama ve gelişme yok henüz.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 11:48
Philips TV 58PUS8505 Ses Var Görüntü Yok Arıza Tekrarı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 19:52
PHILIPS TV Philips Ekran Arızası