Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Philips Televizyon Arızası

22 Temmuz 2024 19:37

11.08.2022 tarihinde Arçelik bayisinden 1 adet Philips 58PUS8506 LED TV aldım. 2023 yılında televizyon ekranının pikseli bozuldu, tamire gönderdim. Serviste değişeceğini söylediler. 20-25 gün tamir süresi sürdü, sonra televizyonumuz getirildi. Yapıldığını söylediler. Fakat birkaç ay sonra tekrar aynı şekilde ekran bozuldu, tekrar servise gitti. Tekrar 20-25 gün tamir süresi sürdü, gene getirdiler fakat birkaç ay sonra tekrar aynı şekilde televizyonda gene aynı sorunla karşılaştık. Ürünün garanti süresi 11.08.2024 yılında doluyor. Ben ısrarla servise televizyonu değiştirmek istediğimi, üründen rahatsız olduğumu, sürekli aynı şekilde arıza yaptığı için şikayetçi olduğumu söyledim. Servis, merkezden karar vereceğini söylüyor. Merkez, servisin bize bilgi verip talepte bulunması gerektiğini söylüyor. Yani servis merkeze atıyor, merkez servise atıyor, biz de mağdur oluyoruz. Defalarca Philips merkezi aramama rağmen hiçbir sonuç alamadım. Ben güvenilir bir marka sandığım Philips'in bu kadar güvensiz ve sıkıntılı olacağını düşünmemiştim. Oysa benim bildiğim, 3 kere aynı arızayı veren ürün şartsız değiştirilebileceğini sanıyordum ama yanılmışım. Gereğinin yapılıp televizyonumun yenisi ile değiştirilmesini istiyorum.

23 Temmuz 2024 10:20 (Şikayetten 14 saat sonra)

Hasan
Hasan

Dostum sonuç ne oldu

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 19:52
PHILIPS TV Philips Ekran Arızası