Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Televizyon Sorunu

Philips Televizyon Sorunu
30 Mart 2024 21:36

21 Mart 2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden, 'enucuzunadresi' isimli satıcıdan Philips 50PUS8548 marka televizyon sipariş verdim ve ürün 3 günde elime ulaştı. Servis tarafından kurulum yapıldı. Bu hafta pazartesi günü kısa süreli bir elektrik kesintisi yaşandıktan sonra televizyonda bir kusur olduğunu fark ettim ve hemen televizyonun kurulumunu yapan teknik personele durumu bildirdim. İlk olarak yazılım güncellemesi yapılması gerektiğini söyledi. Daha sonra bir ustaya danıştığımda, ücret iadesi yapılacağını ifade etti. Philips genel merkezine durumu belirten bir yazı gönderildiğini ve sorunun çözümü için 21 iş günü içinde servise geri dönüş yapılacağını öğrendim. Bu durum benim için kabul edilemez. Ürün kusurlu ve bunu 2 gün içinde fark ettim. Üstelik televizyon yeni, 1-2 aylık bir ürün değil. Servis olarak, eğer ürün kusurluysa değişim ya da iade için gerekli belgeleri vermelisiniz. Aksi takdirde, bu süre zarfında televizyonu kullanmamam gerektiği ve daha fazla bekletilirse garanti dışında kalabileceği söyleniyor. Bu işleyiş mantıksız geliyor bana. 20 bin lira gibi bir meblağ ödedim ve şu anda televizyonu kullanamıyorum. Para iadesi için beklemekteyim.

01 Nisan 2024 14:35 (Şikayetten 1 gün sonra)
01 Nisan 2024 19:39

Mail adresime herhangi bir bilgilendirme yapılmadı 2 günlükken kusurlu televizyon olduğunu öğrendim yetkili servislerin neden kağit verme yetkisi yok neden genel merkeze incelensin diye gönderiliyor neden bekletiliyoruz televizyon hatalı kusurlu Umarım kullanıcı hatası v. S gibi sorun çıkmaz

05 Nisan 2024 14:07

Ne kadar rezil 10 gün oldu hala cevap yok ne televizyonu kullanabiliyorum ne de ücret iadesi alabildim Umarım sure geçti değişim iade olmaz v. S gibi problem çıkarmazsınız

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV Kapanma Açılmama Şikayeti

Serhat
26 Nisan 2024 10:56
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
28 Temmuz 2023 11:48