Hasan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 01:13

08.01.2024 tarihinde Philips'i arayarak televizyonum için arıza kaydı oluşturdum. TV Philips 58Pus8606 modeli. Garantisi hala devam etmekte iken birden bire ekranda yatay çizgiler meydana geldi. Philips müşteri hizmetlerini aradım ve 4165611 numarası ile dosya kaydı oluşturdum. Akabinde 09.01.2024 tarihinde Philips tarafından gönderilen ve yetkili servisi olan Tezel Proje Çözümleri şirketi evimden televizyonu aldı. Servis tediye fişine tarafıma bilgi verilmeden işlem yapılmasın diye şerh düştüm. 14 gün geçmesine rağmen tarafıma hiçbir bilgi verilmiyor. Televizyonumun Merkez servise gönderildiği ancak merkez servisten bir bilgi verilmediği yine merkez servisin herhangi bir telefon numarası olmadığı tarafıma söyleniyor.

Philips Garanti Hizmetlerinin Garanti Şartları başlıklı 3. Maddesinde 10 iş günü içerisinde sorunun giderilememesi halinde ikame ürün yollanacağı belirtilmesine rağmen tarafıma ikame ürün de gönderilmemiştir.

Yine defaatle tarafımın avukat olduğu, ayıp halinde tüketicinin seçimlik hakkının bulunduğu bu nedenle üründe işlem yapmadan önce tarafımın onayı alınması gerektiğini söylememe karşı; değişim ya da tamirat yapılması kararını yalnızca servisin verebileceği tarafıma iletilmiştir. 15 gün olmasına karşı TV ile ilgili hiçbir bilgi verilmiyor. 6502 Sayılı tkhk uyarınca ayıpsız misli ile değişim için Turk Philips a. Ş aleyhine Tüketici hakem heyetinde dava açacağım. Tüketiciler yanlış bilgilendiriliyor. Servis karar veremez. Seçimlik hakkını kullanma yetkisi sadece tüketiciye aittir.

Davayı ikame ettikten sonra sonucu buradan paylaşacağım

profile profile profile
24 Ocak 2024 10:49 (Şikayetten 9 saat sonra)
Hasan
Hasan
01 Şubat 2024 14:51

4 hafta oldu hiçbir şekilde bilgi verilmiyor servis 1 haftadır telefonlarımı açmıyor bugün 19 iş günü geçti yarın 20 iş günü ve son gün hala bir cevap yok

Ayhan
Ayhan

Sen avukatsın biz ne yapalım 1 günlük TV ortasında cizgi var Philips hiç 1 telefondan ulaşamıyorum 6502 sayılı kanun geçersiz dediler vatanda bana TV kutuda geldi ayıplı mal hakkımızı yiyorlar ne yapabllirim banada yardımcı olur musun

philips-tv-ekranda-yatay-cizgi-6.jpg
philips-tv-ekranda-yatay-cizgi-2.jpg
philips-tv-ekranda-yatay-cizgi-1.jpg

İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Philips Televizyonlarda Sürekli Ana Kart Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

04 Eylül 2025 16:09

8 Ayda Ana Kartı Değişen TVde Bitmeyen Arızalar Ve Değişim Talebi

11 Eylül 2025 16:41
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 16:47