Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

Sapı Kırılan Philips 8000 Serisi Dikey Süpürge

19 Temmuz 2024 18:43
18 Temmuz 2024 20:58

Hemen hemen bir sene önce aldığım ve sürekli olarak kullandığım Philips 8000 serisi dikey süpürgem bugün süpürme sırasında kırıldı. Çok zorlama falan asla olmadı. Bir senesini bir de yeni yeni dolduracak bir ürün için gerçekten çok kötü bir durum. Philips evimin hemen hemen her bölümünde kullanmaktayım. Lakin bu yaşadığım durum markaya bakış açımı değiştirmiş durumda. Bu bölümün kırılabileceği düşünülerek metalden yapılması gerekmekteydi. Ücretsiz ürün yedek parça temini istiyorum. Philips beni hayal kırıklığına uğrattı.

22 Temmuz 2024 13:31 (Şikayetten 2 gün sonra)
22 Temmuz 2024 13:35

Aynı şikayeti bir başkası da yapmış. Ona ücretsiz değişim kararı verilirken bana neden böyle bir geri dönüş yapılıyor? Philips'in çifte standart uygulaması mı var? Neden farklı kararlar alınıyor?

Philips Ev Aletleri 8000 Serisi Dikey Süpürgede Sürekli Parça Kırılması Ve Garanti Talebi!

11 Ekim 2025 23:55
Ramazan sonuçtan çok memnun

26 Haziran 2025 20:56
"Sorunumun çözümü ve ilginiz için teşekkür ederim. Ürünümün parçası 15 dakikada ücretsiz olarak değiştirildi ve bana teslim edildi."
Philips 8000 Serisi Dikey Süpürgede Yaygın Kırılma Sorunu Ve Garanti Desteği Talebi

03 Haziran 2025 13:49
Philips SpeedPro Max Süpürge Borusu Sürekli Kırılıyor, Çözüm Bekliyorum