Philips Ütüde Renk Parlatma Sorunu

18 Kasım 2024 04:28

Yaklaşık 7 ay önce Evkur'dan kızıma çeyiz diye aldığım Philips 9050 termal kameralı ütüyü geçen gün açtım ve denemek istedim. Arıza var mı diye siyahları ve koyu renklileri parlattığını fark ettim. Şikayetim bu konuda. Herkeste bu problem var mı? Daha önce ailemde olan tüm Philips ütülerde böyle bir sorunla karşılaşmadım.

20 Kasım 2024 16:56 (Şikayetten 2 gün sonra)

Belgin Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

21 Kasım 2024 13:13

Belgin Hanım Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Alaattin

Yorumunuz bize yardımcı oldu çok teşekkürler. Almaktan son anda vazgeçtim. Bunlar biz tüketiciler için çok çok önemli şikayetim varı incelemeden ürün almamak en doğrusu sanırım.

Belgin

Ürün hakkındaki şikayetim için çözüldü yazılmış maalesef aldığım Philips 9050 buhar kazanlı ütü ile ilgili parlatma sorunu müşteri hizmetleri tarafından çözüme ulaşmadı. Yetkili servise götürmem gerektiği söylendi götürdüm. Onlar Philips müşteri hizmetlerine ulaştılar hiçbir şey yapılamayacağını ütülerken eski ütülerde ki gibi bez koyup ütülemem gerekiyormuş bu kadar para vereceğiz eski sistem ütü yapacakmışız. Müşteri hizmetleri böyle bir çözüm bulmuş. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ütüde Parlatma Ve İade Sorunu

Aykut
20 Aralık 2024 15:12
Philips Ütüde Parlatma Ve İade Sorunu

Süleyman
26 Eylül 2024 12:51
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
21 Mayıs 2024 01:14