Philips Ütüde Kalite Sorunu Ve Garanti Stresi

25 Aralık 2024 00:50

Philips 813080 buhar kazanlı ütü aldık. Ankara Forum Media Markt'tan ütüyü almamızın üzerinden 1 sene geçti, 2 kez arızalandı. Özenle kullanmama rağmen ilkinde üst gövde buhar verince açılma yapıyordu, şu anda da çanta kısmındaki lastik yırtılmış. Bence Philips bu kadar kalitesiz ürün yapmış olamaz. Ya Media Markt bize kullanılmış, iadeden dönen ürün sattı ya da gerçekten Philips markası basit ütü üretiyor. Daha ürünün garantisi devam ediyor ama garantiye götürmekten yoruldum. Sıfır ürünle Philips'in kendi mağazasından değişim istiyorum çünkü Media Markt'a güvenmiyorum.

25 Aralık 2024 17:13 (Şikayetten 16 saat sonra)

Ayşegül Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

25 Aralık 2024 17:20

Ayşegül Hanım Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Raperinn sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ütü 3 Kez Servisten Sorunlu Döndü, Mağduriyetim Giderilmiyor

05 Temmuz 11:06

07 Ağustos 2024 18:25
Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Philips Azur Ütü Buhar Vermiyor Kırışıklık Açmıyor.

27 Ağustos 2023 22:30
Philips Ev Aletleri Philips Azur Ütü Buhar Vermiyor Kırışıklık Açmıyor.
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ütü Servis Skandalı: Yanlış Onarım Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

27 Mart 14:01