Şeyma sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2024 14:54
Şeyma'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Philips xw9383/01 Aqua Trio 3'ü 1 Arada (ıslak, kuru ve moplu) şarjlı dikey süpürgeyi 19/07/2024 tarihinde satın aldım. Ancak bir ay geçmeden fırça başlığı yerinden çıktı. Siirt'teki elektronik servisine gittiğimde yeni bir fırça isteneceği söylendi ve benden 1200 TL alındı. Yeni gelen parçada da aynı sorun yaşandı ve tekrar ücret talep edildi. Bu makineyi aldığıma pişman oldum. Kırk kanaatle biriktirdiğim 15.250 TL ile aldım, mağdurum ve pişmanım. Mağduriyetimin giderilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim. Şeyma Ç*****

21 Ocak 14:00

Bu şikayetimi daha önce de yaptım beni Philips müşteri hizmetleri aradı bana müşteri memnuniyeti açısından süpürge başlığı yollayacağız dendi ama süpürge başlığı daha gelmedi güvenimde kalmadı tekrar şikayetimi yayınlıyorum. Philips xw9383/01 Aqua Trio 3'ü 1 Arada (ıslak, kuru ve moplu) şarjlı dikey süpürgeyi 19/07/2024 tarihinde satın aldım. Ancak bir ay geçmeden fırça başlığı yerinden çıktı. Siirt'teki elektronik servisine gittiğimde yeni bir fırça isteneceği söylendi ve benden 1200 TL alındı. Yeni gelen parçada da aynı sorun yaşandı ve tekrar ücret talep edildi. Bu makineyi aldığıma pişman oldum. Kırk kanaatle biriktirdiğim 15.250 TL ile aldım, mağdurum ve pişmanım. Mağduriyetimin giderilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim. Şeyma ç*****

Ek
28 Aralık 2024 09:30 (Şikayetten 18 saat sonra)

Şeyma Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

28 Aralık 2024 11:37

Şeyma Hanım Merhaba, Sizinle paylaştığınız konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin ardından, sorunun çözüldüğünü memnuniyetle bildiriyoruz. Eğer farklı bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Geri bildiriminiz ve sabrınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Şeyma
28 Aralık 2024 12:05

Philips müşteri hizmetleri beni aradılar sorunum çözüldü teşekkür ederim.

Şeyma
05 Şubat 09:57

Teşekkürler

Orkun sonuçtan çok memnun

26 Kasım 2024 21:51
"Hızlı geri dönüş ve aksiyon alarak mağduriyetim giderildi. Teşekkürler."
Gülşah sonuçtan memnun değil

13 Şubat 18:51
Philips Aqua Trio Süpürge: Yüksek Maliyet Ve Kalite Sorunları
Aybars sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 15:24
Philips Aqua Trio 9000: Kırılan Parça Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Süpürge Sorunları Ve Yetersiz Servis

23 Mart 15:11
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Parça Yok, Çözüm Yok: Philips Süpürgem Kullanılamaz Durumda

19 Temmuz 20:32