Philips Süpürge Filtre Uyarısı Veriyor

09 Nisan 2024 19:07
Özge
Özge
09 Nisan 2024 16:33

Ürünü Trendyol üzerinden 2 hafta önce aldım. Yaklaşık 4 kere kullandım. Sürekli temizlememe rağmen filtre uyarısı veriyor.

15 Nisan 2024 14:47 (Şikayetten 5 gün sonra)

Yorumlar (9)

Yağmur
Yağmur

Süpürgeyi alalı bir sene oldu aldığımdan beri aynı hatayı veriyor. Başta önemsemedim ama artık çektiklerimi süpürgeyi kapattığım an geri vermeye başladı. Forum Teknosa aracılığıyla Trabzon servise gönderdim. Beni arayıp 750 TL filtre parası istediler. Emin olamadığım için ürünü bekletir misiniz dönüş yapacağım dediğimde tamam deyip beklemeden ve filtre değişmeden Teknosa'ya geri göndermişler. Philips pişmanlıktır!

Tansel
Tansel

Herkes aynı şeyden şikayetçiyse sorun sizdedir cihaz tertemiz filtre hatası garantisi var bakalım mahkeme ne söyler hemen servis yok öyle

Murat
Murat

Bende de aynı hatta temiz olmasına rağmen bu hatayı veriyor kronik bence bu hatta bunlarda

Buse

Aynı sorun ben de yaşıyorum, filtre temiz olmasına rağmen uyarı veriyor ve çekmiyor kirleri içeri...

Buse

Aynı sorun bende yaşıyorum, temiz olmasına rağmen uyarı veriyor ve çekmiyor kirleri içeri...

Ezgi
Ezgi

Merhaba bende sürekli aynı sorunu yaşıyorum. Siz çözebildiniz mi sorununuzu?

Duygu
Duygu

Tertemiz yapıyorum yine aynı uyarı, çektiği pislikleri süpürmeyi bırakınca geri yere döküyor, bununla upraşmaktan evi süpüremiyorum, Philips büyük pişmanlıksın ya

Ülkü
Ülkü

Aynı sorunu ben de yaşıyorum temizliyorum yine uyarı veriyor

Arda
Arda

Çözebildiniz mi?

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürgede Bitmeyen Filtre Uyarısı Ve Yüksek Maliyet: Çözüm Bekliyorum

19 Aralık 2025 12:21
philips-supurgede-bitmeyen-filtre-uyarisi-ve-yuksek-maliyet-cozum-bekliyorum-1.pdf

Philips Süpürgemde Kronik Filtre Arızası Ve Çözülmeyen Sorun

09 Aralık 2025 21:46