Philips Şarjlı Süpürge: Kronik Hata Ve Adil Olmayan Servis Ücreti

20 Kasım 2024 21:43

Philips XC7043/01 Şarjlı Dik Süpürgem henüz 1 yıl olmadan ve haftada max 2 kez kullanmama rağmen önce se hata koduyla hata vermeye ve düzensiz şekilde çalışıp kapanmaya başladı. Daha sonrasında bir gün süpürge hiçbir şekilde şarj almamaya ve çalışmamaya başladı. Yetkili servise götürüldü. Garanti kapsamında değil 3000 TL istiyoruz dediler. Kullanıma bağlı düşme çarpma veya başka bir hata hiçbir şekilde yok düzenli de temizlenen bir süpürge. Araştırmalarıma göre se hata kodu zaten bu süpürgenin kronik problemi. Süpürgenin sıfır fiyatının şu an 7500 TL 8000 bandında olduğu düşünülecek olursa sadece hata kodu verip çalışmayan bir süpürge için 3000 TL masraf istenmesi hiçbir şekilde adil değil. Şu an 3000 TL vermek istemediğim için süpürgemi alamıyorum.

22 Kasım 2024 11:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Damla Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Damla
22 Kasım 2024 11:17

Uzun zamandır neredeyse 1 aydır süpürgem yok, Hata koduyla götürdüğüm bir süpürgede garantisi devam ederken istenen 3000 TL yi ödeyemediğim/ödemek de istemediğim için alamıyorum. Konuyla ilgili en acil şekilde sizden yardım ve çözüm bekliyorum teşekkürler

23 Kasım 2024 13:21

Damla Hanım Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için aşağıda yer alan iletişim merkezi numaramız üzerinden bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Damla
24 Kasım 2024 11:20

Bu numaradan aranmamışım. Tekrar ulaşır mısınız

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
11 Ocak 2024 03:17
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
09 Eylül 20:22
Philips Şarjlı Süpürgede Tekrarlayan Parça Kırılması Ve Garanti Sorunu
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
07 Nisan 17:43
Philips Süpürge Sürekli Kırılıyor
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
12 Şubat 17:02
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürge: Kırılan Parçalar Ve Garanti Sorunları

İzzet