Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Philips Robot Süpürgesi 7000 Seri Kesinlikle Pişmanlık!

24 Ekim 2024 14:55

11 Kasım 2024 13:51

Bir senelik 7000 serisi robot süpürgemle bir aydır mağdur edildim. Bizden kaynaklı olmayan arızadan dolayı servis süpürgeyi aldı ve yedek parça bekliyoruz diyorlar. 1 aydır müşteri temsilcisini arıyoruz, onlar zaten konudan bir haber. Pişmanlık oldu. Bizim için bir daha asla.

22 Ekim 2024 17:07

Her ürünüm Philips fakat robot süpürgesi kesinlikle pişmanlık sürekli hata veriyor kendini sağa sola çarpıyor üstelik sanal duvar ve hassas ayarı yapılmasına rağmen tüm yedek parçaları değiştirdik zaten garantiye girmiyor defalarda sıfırladık robot süpürge de maalesef pişmanlık👎👎👎

31 Ekim 2024 15:45 (Şikayetten 7 gün sonra)
31 Ekim 2024 15:47

Mehtap Hanım Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

02 Kasım 2024 02:20

Hayır görüştük neden bu şekilde not geldi aradınız ve herhangi bir çözüm üretilmedi servisin ne dediğini sordunuz yorum saçma olduğu için sizde kabul etmediniz Wi-Fi çekim gücü az diye ana kart yanmış Wi-Fi 'm yeterince güçlü hayatımda böyle saçma bir açıklama duymadım

15 Kasım 2024 10:51

Hala serviste olan cihazın kendisi tamamen sorunlu 1 yılda bozulacak olan bir süpürgeye bu parayı vermek saçma diğer markalarda çocuklar oynadığı halde 3 yildir sorunsuz kullanan arkadaşlarım var ben burda parça servis sorunu yasamamak için tercih etmiştim ama aynı sorun burda da var gerek yok o sebeple ayrıca tamirini yapamıyorlar arızası gitmiyor yani

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri