Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Philips Maraton Ultimate Süpürge Arızası

01 Eylül 2023 14:22

2 ay önce almış olduğum xb9185/07 marka maraton Ultimate marka süpürge daha henüz birkaç defa kullanmama rağmen arızalandı. Kontrol kumandası verilen komutları algılamıyor, başlıkta bulunan LED aydınlatmalar bir yanıyor bir yanmıyor, süpürge aniden kendi kendine duruyor (hareket sensöründen bağımsız olarak), kaç defa servise götürmeme rağmen hiçbir çözüm alamadım, sorunun teleskopik borudan kaynaklı olduğunu söylüyorlar ancak borunun da aksesuar olduğu için garanti kapsamına girmediğini söylüyorlar. Philips genel merkeziyle yaptığım görüşmedede bir çözüm alamadım, piyasada ki en kaliteli ancak bir o kadar da pahallı süpürgelerden birini alıyorsunuz ancak ne servis ağı ne de ilgi alaka yok, verilen paraya yazık Philips büyük bir pişmanlıkmış.

04 Eylül 2023 16:58 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Ürününüzle ilgili yaşadığınız sorun için üzgünüz. Size destek sağlayabilmemiz adına bize ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Sefa
05 Eylül 2023 10:47

Defalarca görüştük bu kadar basit olmamalı bir ürün üretiyorsanız arkasında durun

Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Doğukan
02 Haziran 2023 23:30
Philips Ev Aletleri Philips Marathon Ultimate XB9185/07 Süpürgenin Borusu Çatladı

Philips Süpürgemin Teleskopik Borusu Ve Teker Sorunu

Nur