Philips Latte GO 5500 Şikayeti

24 Aralık 2024 10:311.528
23 Aralık 2024 22:14

Philips latte GO 5500 1 kaç kullanım sonrası şu an sadece sı veriyor hangi kahveyi seçersek seçelim sadece sıcak veriyor destek bulamıyorum

25 Aralık 2024 09:13 (Şikayetten 22 saat sonra)

Mehmet Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

25 Aralık 2024 15:30

Mehmet Bey Merhaba, Sizinle paylaştığınız konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin ardından, sorunun çözüldüğünü memnuniyetle bildiriyoruz. Eğer farklı bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Geri bildiriminiz ve sabrınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

26 Aralık 2024 18:31

Henüz çözülen bir durum yok sadece servis numarası paylaştınız ürünü bıraktım servisten nasıl bir haber gelecek bekliyorum sadece kahve yapmak için kullandığım kahve makinem kullanıcı hatası denilip ücret talep edilecekmi bekliyorum

Philips Lattego Kahve Makinesinde Kırılan Klips Garanti Kapsamında Değiştirilmelidir

29 Aralık 2025 17:18926

Philips lattego kahve makinesini yaklaşık 4 ay önce aldım. Makineyi her zaman olması gerektiği gibi, özenli ve normal ku...

Kahve Makinesi Serviste Bekliyor, Net Bilgi Verilmiyor Ve Sorun Çözülmüyor

9 Ekim 2025 15:44928

"Geri dönüş sağladılar ve geri bildirimlere açıklar"

Tümünü Gör
Philips İademi Kabul Etmiyorlar

Philips İademiKabul Etmiyorlar

Aleyna
Philips Latte GO 5547/90 Su Akıtma Ve Kahve İptal Etme Hatası!

Philips Latte GO5547/90 Su Akıtma Ve Kahve İptal Etme Hatası!

Müjde
Philips 3300 Kahve Makinesi Hüsranı!

Philips 3300Kahve Makinesi Hüsranı!

Naz
Philips Latte GO 5544 Sütlük Haznesi Değişim Talebi

Philips Latte GO5544 Sütlük Haznesi Değişim Talebi

Hüseyin
Philips Latte GO Temiz Su Akıtıyor

Philips Latte GOTemiz Su Akıtıyor

Azra
Philips Ev Aletleri Yardım İstiyorum!

Philips EvAletleri Yardım İstiyorum!

Aykut

Öne ÇıkanKonular