Philips Kazanlı Ütü Yüzünden Yandım

05 Ekim 2023 18:47

Philips perfectcare 7000 kazanlı ütü aldım 1 sene önce. 5 aydır kullanıyorum. Dün ve bugün bir türlü buhar vermiyor. Buhar üretiyor fakat ütüye ulaşmıyor. Kireç uyarısı yok, suyu full çalışma durumu mevcut. Kapatıp biraz bekledim, belki kireç vardır kontrol edeyim dedim.

Buhar sıkışmış beklediğim süre yeterli olmamış, soğumasına elime fırladı ve şu an acı içinde yazıyorum. Baş parmağım ve işaret parmağım çok tatlı acıyor. Bana sorunun ne olduğunu biri açıklasın. Philips'i arıyorum, mesai saati 9 ile 18 arasıymış. Sekreter bağlanıyor, böyle bir tehlike varsa niye uyarı yok üstünde? Buhar gelmezse içeride sıkışmış olabilir. Dikkat diye.

17 Ekim 2023 17:58 (Şikayetten 11 gün sonra)

Sayın G., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz. Telefon kanalı ile sizi aradık ancak telefonunuz meşgul olduğu için görüşme yapılamamıştır. Yarın gün içerisinde size tekrar ulaşılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

18 Ekim 2023 16:43

Sayın G., Gün içerisinde sizi aradık ancak telefonunuz yanıt vermediği için görüşme yapılamamıştır. Kullanım kılavuzunda temizleme talimatı ve tüm uyarılar mevcuttur. Sistemde kayıtlı mail adresinize kullanım kılavuzu gönderilmiştir. Gerekli incelemeleri yapabilirsiniz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Philips Perfectcare 7000 Serisi Sarı Leke Sorunu Çözülmedi Çözülmüyor

Zeynep
08 Aralık 2023 10:55
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Kazanlı Ütü Pişmanlıktır

09 Temmuz 2024 14:06
Berna sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Perfectcare 7000 Arıza

Berna
01 Mayıs 2024 18:14
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Ütümden Su Akıyor, Philips Müşteri Hizmetleri Yok!

Çiğdem
19 Nisan 2024 15:47
PHILIPS Ev Aletleri Ütümden Su Akıyor, Philips Müşteri Hizmetleri Yok!

Philips Perfectcare7000 Ütüde Isınma Ve Kireç Sorunu

Ozlem