Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Ütümden Su Akıyor, Philips Müşteri Hizmetleri Yok!

PHILIPS Ev Aletleri Ütümden Su Akıyor, Philips Müşteri Hizmetleri Yok!
19 Nisan 2024 15:47

Philips kazanlı ütü aldım, 3 ay oldu. Buhar deliklerinden su akıtıyor. Philips Perfect Care 7000 müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. İade etmek istiyorum, faturam da var. Bu kadar kısa bir sürede bu şekilde şikayet olmamalı. Tefal kazanlı ütümü bu yüzden bırakıp bunu aldım, muhatap bulamamak markaya yakışmıyor.

19 Nisan 2024 16:19 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ütülerimiz paketlenmeden önce buhar testine tabii tutulmaktadır. Bu nedenle içerisinde çok az miktarda su kalabilir. Bu su ise ütünün paketlenerek size satışı gerçekleşene kadar ki süreçte kirece sebebiyet vermektedir. Bu nedenle biz müşterilerimize ilk ütü kullanımından önce kireç temizleme işlemini önermekteyiz. Kullanım kılavuzunda bu işlemin nasıl yapıldığı aşama aşama yer almaktadır. Kireç temizleme işlemi yapılmadığı taktirder ütü buhar vermez, su akıtabilir, koku yapabilir ve ses çıkarır bu nedenle kireç temizleme işlemini düzenli olarak yapmanız gerekmektedir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Çiğdem
19 Nisan 2024 17:05

İlk kullanımda sırın yoktu ileri ki tatihlerde oldu kireci temizledim ama hala hatta daha daxla su akıtıyor buhar deliklerinden bildiğinşz su geliyor hiç normal değil ütü yapalım derken giysi ıslanıyor

Betül

Aynı şekilde sorun yaşıyorum ve çözümleri yok Sorun yok diyor servis yalan söylüyoruz sanki

Damla sonucu yetersiz buldu

Damla
17 Ekim 2023 22:00
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Kazanlı Ütü Pişmanlıktır

09 Temmuz 2024 14:06