Lütfü sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Süpürge Başlık Fırçası Sorunu

Philips Ev Aletleri Süpürge Başlık Fırçası Sorunu
12 Ağustos 2024 00:03

Bursa/Osmangazi yön a. V. M. Den 20.12.2023 de 3 adet Philips xc8349/01
kablosuz süpürge aldım adt fiyatı (15.226) toplam54.816) tl 2_3 ay içinde
bakımları yapılmasına rağmen süpürgelerden birinde başlık kısmındaki dönen fırça aksamında arıza meydana geldi. Bende garantisi olduğu için;15.05.2024.

P&s elektronik ltd. Şti. Yetkili servis ahmetpaşa mh. Ermutlu sk. No:27 Osmangazi/Bursa (0224)2254464 servisine gittim orada yetkili servis elemanı gürkan görgün ürünü teslim aldı, daha hiçbir yere bildirmeden bu kullanıcı hatası dedi ve benim garantisi var daha yeni makine demem ve biraz ısrarım üzere bir yere bildirdiğini olumsuz yanıt verdiklerini söyledi.

Eğer 1100 TL verirseniz yeni fırça takarız dedi. Ben süpürgemi garanti kapsamı dışında kötü kullanıma maruz bırakmadım, lütfen konu ile ilgililerin yardımını bekliyorum. Süpürgemin başlık fırçası değiştirilsin Philips markasına güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Gereğinin yapılmasını arz talep ederim
l***** k****, (0537) ****0982.

12 Ağustos 2024 12:39 (Şikayetten 12 saat sonra)
Lütfü
Lütfü
13 Ağustos 2024 22:03

Philips e güvenmekle hata ettiğimi anladım. Bir fırça çok önemli bir para değil 600 TL civarı internet üzerinden alsam olur Ama teknik servisleriniz bile öyle talimat almış ben bu arızayı bildirirsem üstlerime ne derim. Direkt kullanıcı hatası. Ama fırçayı; evet Philips bunu sağlam üretmemiş dese yenisiyle değiştirse bu kadar kısa zamanda nasıl arıza yapar dese müşteri kaybetmez kazanırdı, siz bu kafayla daha çok müşteri kaybedersiniz Philips markası benim için bitmiştir (BES) para etmez müşteri memnuniyeti. Süpürgelerin daha taksitleri bitmedi ne sağlam süpürgeymiş bravo Philips

Philips Süpürge Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

19 Ocak 2025 15:56
Philips Süpürge Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

19 Temmuz 2024 12:24
Siemens Ev Aletleri Philips Xc 8349/01 Dikey Süpürge
Murat sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 13:08
Philips Ev Aletleri XC7043 Süpürge Emme Başlığı Sorunu Hayal Kırıklığı!
Kıymet sonuçtan hiç memnun değil

Philips Elektrikli Süpürge Garanti Kapsamı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İletişimsizliği

29 Ocak 2025 15:05
Lale sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 14:13

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri